Cloenda de la primera Ruta de Tapes Segur-Calafell 2011Clausura de la primera Ruta de Tapas Segur-Calafell 2011
284
post-template-default,single,single-post,postid-284,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Cloenda de la primera Ruta de Tapes Segur-Calafell 2011Clausura de la primera Ruta de Tapas Segur-Calafell 2011

Aquest diumenge 2 d’octubre és dona per tancada la ruta de tapes que es va iniciar a mitjans d’agost.
Aprofitant la celebració de la Fira de Sant Miquel, els establiments que hem participat a la ruta farem el fi de festa amb els clients i amics que ens vulgueu acompanyar.

L’acte començara diumenge a les 6 de la tarda en un espai reservat dins el recinte de la fira de Sant Miquel a Segur de Calafell! (Situada entre la plaça Mediterrani i plaça Pau Casals)
Allà podreu degustar algunes tapes que s’han servit aquest 2011 a un preu de 2€. S’acompanyaran amb vins de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

A més a més, es farà el sorteig amb els clients que han omplert tota la cartilla de la ruta de Tapes.
Els premis són,
Ruta enoturística: Una pernoctació amb esmorzar a l’allotjament Antiga de Calafell, seguida duna visita i tast a Mas Can Colomé
Ruta Limousine: Cinc parelles tindran el plaer de conèixer Calafell i Segur degustant les tapes i els vins durant una hora.
Lots: a càrrec de Segur Centre, Cooperativa de Calafell i Mas Can Colomé.

Us esperem a tots a la festa final !   Bona festa Major de Segur de Calafell!Este domingo 2 de octubre se da por cerrada la ruta de tapas que se inició a mediados de agosto.
Aprovechando la celebración de la Feria de San Miguel, los establecimientos que hemos participado en la ruta haremos el fin de fiesta con los clientes y amigos que nos quieran acompañar.

El acto empezará el domingo a las 6 de la tarde en un espacio reservado dentro del recinto de la feria de San Miguel en Segur de Calafell! (Situada entre la plaza Mediterrani y plaza Pau Casals)
Allí podrá degustar algunas tapas que se han servido este 2011 a un precio de 2 €. Se acompañarán con vinos de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

Además, se hará el sorteo con los clientes que han llenado toda la cartilla de la ruta de Tapas.
Los premios son,
Ruta enoturística: Una pernoctación con desayuno en el alojamiento Antigua de Calafell, seguida de una visita y cata en Mas Can Colomé
Ruta Limousine: Cinco parejas tendrán el placer de conocer Calafell y Segur degustando las tapas y los vinos durante una hora.
Lotes: a cargo de Segur Centro, Cooperativa de Calafell y Mas Can Colomé.

Os esperamos a todos en la fiesta final !   Buena fiesta Mayor de Segur de Calafell!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.