Fira de Sant Miquel 2012 i últim cap de setmana ruta de tapes i vins DO PenedèsFeria de San Miguel 2012 y última semana de ruta de tapas y vinos DO Penedès
1778
post-template-default,single,single-post,postid-1778,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Fira de Sant Miquel 2012 i últim cap de setmana ruta de tapes i vins DO PenedèsFeria de San Miguel 2012 y última semana de ruta de tapas y vinos DO Penedès

Aquest cap de setmana es celebra la tercera i última festa major a Segur de Calafell . (Us recordem que nostre municipi en té tres, una per cada terme municipal)
Així doncs a partir d’aquest divendres i fins dilluns 1 d’octubre podreu gaudir de totes les activitats de la festa major de Sant Miquel.

Però d’aquest cap de setmana us vull destacar un acte, la tercera edició de la Fira de Sant Miquel on trobareu un estand on hi haurà una part dels establiments de la Ruta de tapes i vins DO Penedès servint algunes tapes i vins (malauradament, nosaltres no hi serem). A més, diumenge a les 20h és farà el sorteig de tots els premis de les butlletes participants (viatges, sopars, cistelles gastronòmiques, vals de compra, etc). Això si, els que no podeu venir tingueu el telèfon mòbil ben a prop ja que us trucaran i haureu de respondre per poder confirmar el premi.

Tot i així, els que encara no heu tingut l’ocasió de fer la ruta, aquest cap de setmana teniu l’última oportunitat de tastar la gran varietat de tapes amb maridatge de vins inscrits en la DO Penedès.
Us recordem que podeu consultar tota la informació a la web oficial de la ruta www.tapesivins.com

Us esperem aquest últim cap de setmana per poder degustar la nostra tapa de Pop a la graella fumat “in situ”, escalivada i vinagreta de nyores amb maridatge de Xarel•lo 2011 de Castellroig.

Este fin de semana se celebra la tercera y última fiesta mayor en Segur de Calafell. (Recordamos que nuestro municipio tiene tres, una por cada termo municipal)
Así pues a partir de este viernes y hasta el lunes 1 de octubre podrá disfrutar de todas las actividades de la fiesta mayor de San Miguel.

Pero de este fin de semana os quiero destacar un acto, la tercera edición de la Feria de San Miguel donde encontrará un stand donde habrá una parte de los establecimientos de la Ruta de tapas y vinos DO Penedès sirviendo algunas tapas y vinos (por incompabilidad, nosotros no podremos estar). Además, el domingo a las 20h se hará el sorteo de todos los premios de los boletos participantes (viajes, cenas, cestas gastronómicas, vales de compra, etc). Eso si, los que no pueden venir tengan el teléfono móvil muy cerca ya que os llamarán y deberá responder para poder confirmar el premio.

Sin embargo, los que aún no habeis tenido la ocasión de hacer la ruta, este fin de semana tienen la última oportunidad de probar la gran variedad de tapas con maridaje de vinos inscritos en la DO Penedès.

Os recordamos que podéis consultar toda la información en la web oficial de la ruta www.tapesivins.com

Os esperamos este último fin de semana para poder degustar nuestra tapa de Pulpo a la parrila ahumdo “in situ”, escalibada y vinagreta de ñoras con maridaje de Xarel.lo 2011 de Castellroig.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.