Les 4 textures de l’oli novell TorclumLas 4 texturas del aceite novel Torclum
1908
post-template-default,single,single-post,postid-1908,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24217

Les 4 textures de l’oli novell TorclumLas 4 texturas del aceite novel Torclum

Tapa gastronòmica les 4 textures de l'oli novell

Estem en plenes Jornades Gastronòmiques de l’oli novell de Torclum organitzades per Terra i Taula.
Per aquestes jornades us hem preparat entre altres plats una tapa gastronòmica en què l’oli novell és el protagonista a través de diverses textures. La tapa té un suplement de 3€ i amb maridatge dels vins dels cellers de Terra i Taula 5€.

Les 4 textures de l’oli novell:
Les arbequines fregides de la mateixa finca / Caramel d’oli  /Anxova del cantàbric amb pols d’oli  i reducció de vinagre Cabernet / Xarrup de tomàquet confitat, bacallà i escuma d’oli

  • Les arbequines fregides són de la mateixa finca de la família Pascual Solé de Torclum, i per tant són l’origen de l’oli dels altres tres tastos.
  • El caramel està farcit amb l’oli novell al natural, per tant al ficar-lo a la boca i trenquem la capa fina exterior degustem l’oli al natural acompanyat amb un punt dolç molt agradable.
  • L’anxova està coberta amb l’oli novell texturitzat amb pols i amb uns tocs de reducció de vinagre Cabernet de celler Forvm del Vendrell.  Les anxoves normalment s’acompanyen amb oli i vinagre i hem volgut jugar amb un joc de textures.
  • Finalment el xarrup amb tomàquet lleugerament confitat amb oli, bacallà esqueixat i d’oli texturitzat en forma d’escuma amb l’ajuda d’un sifó.

Us recomanem que en la propera visita aprofiteu per degustar aquesta tapa gastronòmica tant si veniu a la carta o al menú.

A més trobareu altres plats en motiu de les jornades gastronòmiques que duraran fins el dia 9 desembre. Us proposem participar en les activitats paral•les com tallers de cuina, visites i tastos a la mateixa finca del productor.
Més informació www.terraitaula.cat

Estamos en plenas Jornadas Gastronómicas del aceite novel de Torclum organizadas por Terra i Taula.
Por estas jornadas os hemos preparado entre otros platos una tapa gastronómica en la que el aceite novel es el protagonista a través de diversas texturas. La tapa tiene un suplemento de 3 € y con maridaje de los vinos de las bodegas de Terra i Taula 5 €.

Las 4 texturas del aceite novel:
Las arbequinas fritas de la misma finca / Caramelo de aceite / Anchoa del cantábrico con polvo de aceite y reducción de vinagre Cabernet / Chupito de tomate confitado, bacalao y espuma de aceite

  • Las arbequinas fritas son de la misma finca de la familia Pascual Solé de Torclum, y por tanto son el origen del aceite de las otras tres degustaciones.
  • El caramelo está relleno con el aceite novel al natural, por tanto al ponerlo en la boca y rompemos la capa fina exterior degustamos el aceite al natural acompañado con un punto dulce muy agradable.
  • La anchoa está cubierta con el aceite novel texturizado con polvo y con unos toques de reducción de vinagre Cabernet de bodega Forvm El Vendrell. Las anchoas normalmente acompañan con aceite y vinagre y hemos querido jugar con un juego de texturas.
  • Finalmente el chupito con tomate ligeramente confitado con aceite, bacalao desmigado y de aceite texturizado en forma de espuma con la ayuda de un sifón.

Le recomendamos que en la próxima visita aprovechen para degustar esta tapa gastronómica tanto si venís a la carta o el menú.

Además encontrará otros platos con motivo de las jornadas gastronómicas que durarán hasta el día 9 diciembre. Os proponemos participar en las actividades paralelas como talleres de cocina, visitas y catas en la misma finca del productor. Más información www.terraitaula.cat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.