Iniciem el 2014 Iniciamos el 2014
2540
post-template-default,single,single-post,postid-2540,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24217

Iniciem el 2014 Iniciamos el 2014

Aquesta setmana hem tornat obrir les portes amb la il·lusió i les ganes de treballar i apropar-nos la nostra cuina i passió per tot el que envolta la gastronomia. Esperem que aquest any us poguem fer gaudir del menjar i el beure amb dels productes de qualitat i ben elaborats, tant de manera tradicional com amb tocs d’innovació.

Aquest any continuarem amb les activitats del col·lectiu Terra i Taula però també iniciarem més iniciatives pròpies per fer-vos gaudir d’àpats especials i que no us deixin indiferents.

Finalment recordar-vos que hi ha productes i plats d’hivern que podreu gaudir al nostre restaurant:

– Iniciem temporada amb plats elaborats amb Calçot del Montmell (IGP Calçot del Montmell).

– També és temps de Xató, l’amanida per excel·lència del Penedès . Ben aviat, podreu gaudir d’un menú especial com a participants de la Ruta de Xató.

Amanida Xató

– Verdures d’hivern autòctones del Penedès, com l‘espigall. Entre altres productes d’horta ecològica.

Esperem que aquest any ens seguiu fent confiança com ho feu ja des de varies dècades. Us proposem visitar el nostre blog sovint per tal d’estar ben informat de les nostres propostes, receptes, productes, etc.

 

 Esta semana hemos vuelto abrir las puertas con la ilusión y las ganas de trabajar y acercar nuestra cocina y pasión por todo lo que rodea a la gastronomía . Esperamos que este año os hagamos disfrutar de la comida y la bebida con los productos de calidad y bien elaborados , tanto de manera tradicional como con toques de innovación .

Este año continuaremos con las actividades del colectivo Terra y Taula pero también iniciaremos más iniciativas propias para haceros disfrutar de comidas especiales y que no os dejen indiferentes .

Finalmente recordar que hay productos y platos de invierno que podrá disfrutar en nuestro restaurante :

– Iniciamos temporada con platos elaborados con Calçot del Montmell ( IGP Calçot del Montmell ) .


– También es tiempo de Xató , la ensalada por excelencia del Penedès . Pronto , podrá disfrutar de un menú especial como participantes de la Ruta de Xató .

Amanida Xató

– Verduras de invierno autóctonas del Penedès , como el “espigalls” . Entre otros productos de huerta ecológica.

Esperamos que este año nos siga haciendo confianza como lo hizo ya desde varias décadas . Os proponemos visitar nuestro blog a menudo para estar bien informado de nuestras propuestas , recetas , productos , etc .

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.