Menú degustació de bolets amb maridatge de vins catalans
3229
post-template-default,single,single-post,postid-3229,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24217

Menú degustació de bolets amb maridatge de vins catalans

Aquest mes de novembre us proposem dues activitats enogastronòmiques que giren al voltant del producte, el vi i el maridatge:

Menú degustació amb bolets i vins de Catalunya

Dissabte 8 de novembre us proposem un menú degustació en què tots els plats estaran elaborats amb bolets del país i maridats amb vins catalans.

Aquest menú estarà format per Aperitiu / 2 entrants / 1 peix / 1 Carn / 1 pre-postre / 1 postre / Petites dolçaines pel cafè

Treballarem en bolets de temporada i del país, per aquesta raó fins la propera setmana no us podem proposar un menú definitiu amb els vins. Actualment estem treballant per fer el següent menú però que  podrà ser modificat segons mercat.

Aperitiu de tardor

La coca de pasta de full amb llenegues i molls de roca de llotja

Els ceps saltejats amb fetge d’ànec de Girona i fumats in-situ

Filets de llenguado de la llotja de Vilanova farcits d’espigalls del Baix Penedès  amb salsa de marisc i camagrocs

Perdiu salvatge estofada amb bolets acompanyada amb el seu arròs de tardor

Pre-postre  elaborat amb Most del Penedès

Les postres de Tardor

Els plats seran maridats amb 5 copes diferents de vins catalans. La propera setmana especificarem els vins escollits

Preu de 42  €/ persona IVA inclòs

Podeu fer la vostra reserva prèvia al 977-69 13 49 o a info@vellpapiol.com

TAST DE PERNIL IBÈRIC DE GLA AMB VINS

Per altra banda, el dissabte 22 de novembre hem organitzat una altra edició del tast de Pernil ibèric de gla amb maridatge de Vins. Com en la darrera ocasió us ensenyarem com identificar i conèixer els diferents pernils que trobem al mercat (i alguns dels seus fraus) d’una manera teòrica però també pràctica. I finalment farem un tast  del pernil ibèric de gla amb diferents tipologies de vi. Quin vi li quedarà millor? Un blanc criança? Un vi de criança oxidativa? Un escumós? Un negre?

cartell-del-pernil novembre

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.