Gaudeix del Sant Valentí a Calafell
3489
post-template-default,single,single-post,postid-3489,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Gaudeix del Sant Valentí a Calafell

cookies-sant-valenti-blanxart-523319Sant Valentí es una bona excusa per passar un bon moment de parella amb una bona taula. El nostre restaurant disposa d’un menjador en que totes les taules són per parelles per tal de gaudir una vetllada tranquila i romàntica. Les parelles que vulguin gaudir de la nostra taula disposaran d’una copa de cava Rosat i d’unes petites sorpreses relacionades amb Sant Valentí tant al nostre menú (25 Euros sense begudes) o a la carta.

També pots gaudir o regalar del Nostre Menú ” Denominació Origen”

Xec Menú Denominació Origen

A més, Calafell disposa d’una jornada comercial dedicada a la festa amb descomptes per enamorar-se. “Regala’t unes rebaixes que enamoren”

Aquest Sant Valentí i Carnaval, gaudeix-lo a Calafell!

Vell-Papiol_interior3edited

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.