Benvinguts a Pagès
4496
post-template-default,single,single-post,postid-4496,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Benvinguts a Pagès

benvingut pages baix penedes

El nostre restaurant participa al “Benvingut a pagès conjuntament amb alguns dels integrants de Terra i Taula”. El nostre menú per l’ocasió el podreu trobar en aquest enllaç

Ja tenim a punt la primera edició del Benvinguts a pagès, una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Del 17 al 19 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps… La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d’origen i directament de la mà dels seus productors!

Podreu visitar explotacions a cada comarca catalana, i fer un cap de setmana rodó amb el menú Benvinguts a pagès i paquets especials d’allotjament.

El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics… tots hi trobareu una oferta a la vostra mida.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Sigueu benvinguts a pagès!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.