Participació maridatges Musicals 2016
4521
post-template-default,single,single-post,postid-4521,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Participació maridatges Musicals 2016

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès, protagonistes un any més dels Maridatges 2016 alMuseu Pau Casals.

 DSC_0055-01

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de soprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.

vila calsals 2

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical baixpenedesenc “Avoi Jaçç Quartet”, una formació típica amb saxo, piano, baix i bateria, però amb una característica molt especial: el seu repertori. Una barreja molt equilibrada d’estàndards, swing ballable, pop, rock, nova cançó, reggae i d’altres estils passats pel sedàs del jazz. És el que ells anomenen jazz per a tots els públics i que fa que els seus concerts es converteixin en una agradable experiència de descoberta de melodies com mai abans s’havien escoltat.

 

Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

 

Els Maridatges 2016 mantenen la ubicació de la passada edició i es realitzaran als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix. Estan programats pel dijous dia 21 de juliol i el dimecres dia 3 d’agost de 20 a 21:30h. i tenen un cost de 20 euros per persona.

 

Les places són limitades,  i per assistir-hi  cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o al correu electrònic museu@paucasals.org

 

Més informació a www.paucasals.org.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.