Tast gastronòmic de Nadal
4657
post-template-default,single,single-post,postid-4657,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tast gastronòmic de Nadal

Del 25 de desembre al 24 de gener el nostre restaurant estarà tancat per vacances. Tot l’equip del restaurant us desitgem unes bones festes i bon any nou.

Abans de finalitzar l’any hem volgut recuperar el tast d’oli novell que hem fet diversos anys i convertir-lo en un tast gastronòmic i alhora presentar nous productes, entre ells les nostres trufes Pa, Oli i Xocolata Edició Nadal.

Tast gastronòmic de Nadal:

Diumenge 18 de desembre a les 18:30h
Activitat gratuïta només amb reserva prèvia  info@vellpapiol.com / 977 691349 / Places limitades

–          Tast d’oli verge extra novell Torclum sense filtrar amb el productor. Coneixerem les característiques de la collita i de l’oli d’enguany.

–          Presentació i tast del nou CAVIAR d’Oli. Torclum ha tret al mercat el caviar d’oli aquesta setmana, podrem degustar-lo i conèixer les utilitats a les vostres cuines. Un producte ideal per sorprendre amb els aperitius i plats pels nostres familiars i amics.

–          Presentació i tast de la trufa de “Pa, oli i xocolata” edició Nadal. Aquest any edició de la nostra Trufa pintada amb or per sorprendre i tenir un producte diferent a les sobretaules en aquestes festes. Ideal per regalar o consumir per festes. La caixa va amb etiquetatge especial de nadal i festes.

–          Presentació i tast del Cava “Trontoya” elaborat per Xavier Andreu a Calafell. Presentació a càrrec del mateix elaborador.

Aquest dia disposarem de tots els productes per si voleu adquirir-los. Si desitgeu els algun dels productes durant les properes setmanes fins el dia de Nadal ens podem fer arribar les comandes i podreu recollir-les al restaurant, tant de les nostres TRUFES com de la resta de productes que tastarem. Adjuntem productes i preus per aquest nadal al final del correu.

    Trufes de Pa oli i xocolata Edició Nadal – 9€ /12 unitats

  • Cava Trontoya – 5,5 €

·         Oli Novell sense filtrar o filtrat:

·         Garrafa  5 litres oli Novell Torclum – 27€

·         Garrafa 2 litres Oli Novell Torclum – 13€

·         Ampolla 500ml Premium Torclum – 8€

·         CaviarOli de 50gr – 9,50€

20161209_133137-01

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.