Iniciem un nou any amb Terra i Taula i l’apadrinament 2017 de la Iolanda Bustos
4708
post-template-default,single,single-post,postid-4708,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Iniciem un nou any amb Terra i Taula i l’apadrinament 2017 de la Iolanda Bustos

Ens alegrem per 5e any de formar part d’aquest col·lectiu. A continuació informació acte gastrnòmic:

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitzem el proper dimarts 21 de març al Celler Avgsvts Forvm, a les 19:00 hores un nou acte amb l’objectiu de presentar l’apadrinament d’enguany, que serà dut a terme per la prestigiosa cuinera Iolanda Bustos, especialitzada en la cuina botànica.

 

 

La Iolanda és Xef del Restaurant la Calèndula (Regencós, Girona) i és una amant del territori i especialment de les flors, brots, herbes i flora salvatge del seu entorn.

Podeu trobar més informació de la Iolanda Bustos a la seva web personal i a la del restaurant La Calèndula.

 

 

Pel nostre col·lectiu és un honor i un plaer comptar amb el seu apadrinament pels valors que transmet i representa, en molts casos similars als del nostre col·lectiu.

Un any més, comptar amb un apadrinament tan especial ens dóna força i ganes de seguir treballant, especialment aquest any, per donar a conèixer els productes que ens ofereix el nostre entorn de manera natural, i molts cops oblidats o poc coneguts. Un patrimoni que creiem que val la pena conèixer, i que amb aquest apadrinament intentarem fer aflorar.

 

 

Aquest acte de presentació també vindrà acompanyat, com no pot ser d’altra manera, d’una degustació gastronòmica que hem titulat “Baix Penedès, flora salvatge”.

Els 4 cuiners (Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol, Obrador Oriol Rossell) us proposaran 4 degustacions elaborades amb productes dels nostres integrants però també amb ingredients que trobem al nostre entorn de manera salvatge. Aquestes 4 degustacions aniran maridades amb 4 vins dels cellers del col·lectiu (Avgstvs, Jané Ventura, Sicus i Partida Creus).

A més, pretenem que hi hagi alguna sorpresa o aportació més que us anirem desvetllant els propers dies.

Les places són limitades i només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat. El preu per persona és de 20 Euros.

Baix Penedès, flora salvatge

Lloc: Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell

Dia i Horari: 21 de març a les 19h

Preu: 20 Euros per persona
Imprescindible reserva: info@terraitaula.cat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.