5è aniversari de Terra i Taula
5910
post-template-default,single,single-post,postid-5910,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

5è aniversari de Terra i Taula

I ja en van 5 anys que compartim aventura amb Terra i Taula. El proper dimarts allí estarem. Us deixem info de l’acte:

 

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitzem el  dimarts 10 d’abril al Celler Avgsvts Forvm, a les 19.00 hores el 5è Aniversari del col·lectiu en el qual presentarem l’apadrinament 2018 a càrrec de Ruth Troyano i 5 nous integrants que s’incorporen al col·lectiu i que és desvetllaran el mateix dia.

APADRINAMENT 2018

La padrina d’enguany serà la periodista i sommelier Ruth Troyano. Un luxe per nosaltres comptar amb elseu suport per un col.lectiu que camina des de finals del 2012. Una persona que transmet coneixement i estima pel territori a través del vi i la gastronomia.  Recomanem conèixer el seu perfil i les seves publicacions enfocades al vi a través del seu blog vi.moments.persones  .

 

PRESENTACIÓ DE 5 NOUS INTEGRANTS

L’aniversari serà per presentar-vos 5 nous integrants que s’incorporen a la família de Terra i Taula. Durant l’acte desvetllarem qui són i podrem tastar els seus productes, beure els seus vins i tastar les seves elaboracions!

DEGUSTACIÓ MARIDATGE LA CUINA DEL VI

Aquest acte de presentació també vindrà acompanyat de una degustació gastronòmica basada amb la temàtica “la cuina del vi”. També seran acompanyades amb un maridatge de vins dels nostres cellers.

Copes de vi a la sala Entrevinyes del Celler Avgvstvs

MÚSICA EN VIU AMB EL GRUP JAZZUL

A més, durant la vetlla comptarem amb música en directe de mans del grup Jazzul. JAZZUL neix el 2008 de la inspiració dels autors David Chueva i Sonia Linares amb els gèneres de Nu-jazz mesclat amb tocs de Chill-out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupen una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical. La naturalesa, la poesia, les textures, les temperatures són elements vius que juguen lliures a la música i composicions de Jazzul, tant en la intimitat del concert acústic com el de la calidesa i frescor de la formació del grup.

Les places són limitades i només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat. El preu per persona és de 25 Euros.

5è aniversari

Lloc: Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell

Dia i Horari: 10 abril a les 19.ooh

Preu: 25 Euros per persona
Imprescindible reserva: info@terraitaula.cat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.