Vell Papiol | Disfruta de San Valentín en Calafell
3493
post-template-default,single,single-post,postid-3493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Disfruta de San Valentín en Calafell

cookies-sant-valenti-blanxart-523319

San Valentín es una buena excusa para pasar un buen momento de pareja con una buena mesa. Nuestro restaurante dispone de un comedor en que todas las tablas son por parejas para disfrutar una velada tranquila y romántica. Las parejas que quieran disfrutar de nuestra mesa dispondrán de una copa de cava Rosado y de unas pequeñas sorpresas relacionadas con San Valentín tanto en nuestro menú (25 euros sin bebidas) oa la carta.

O tambíen puedes regalar nuestro menú “Denominació de Origen”

Xec Menú Denominació Origen

Además, Calafell dispone de una jornada comercial dedicada a la fiesta con descuentos para enamorarse. Regálate unas rebajas que enamoran

Este San Valentín y Carnaval, disfruta a Calafell!

Vell-Papiol_interior3edited

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment