Vell Papiol | Política de privadesa
5921
page-template-default,page,page-id-5921,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Política de Privadesa

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (Reglament General de Protecció de Dades), les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de VELL PAPIOL S.C.P. Carrer Vilamar, 30 43820 Calafell (Tarragona) amb CIF J43494798, amb la finalitat d’una relació d’informació comercial. En compliment amb la normativa vigent, El Responsable del Tractament informa que les dades seran conservades mentre duri la relació comercial a excepció de poder-los conservar més temps per a exercir accions legals.

L’ús que VELL PAPIOL S.C.P farà de les seves dades és exclusivament propi i només s’utilitzarà per a enviar-li notícies o informació de la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

D’acord amb allò establert a la normativa vigent en maèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que VELL PAPIOL S.C.P. és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal.

Les seves dades són tractades amb la finalitat de gestional la possible relació informativa entre vostè i VELL PAPIOL S.C.P, aixií com per a enviar-li informacions dels nostres productes, serveis, ofertes i promocions. A cada comunicació podrà solicitar donar-se de baixa d’aquestes comunicacions.

La legitimació d’aquest tractament de dades resideix en l’execució d’una acceptació d’una possible informació, el consentiment de l’interessat i el compliment d’una obligació legal. Les dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal. Si es produeix una modificació de les seves dades, preguem que ens ho comuniqui degudament. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.