Política de Privadesa

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (Reglament General de Protecció de Dades), les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de VELL PAPIOL S.C.P. Carrer Vilamar, 30 43820 Calafell (Tarragona) amb CIF J43494798, amb la finalitat d’una relació d’informació comercial. En compliment amb la normativa vigent, El Responsable del Tractament informa que les dades seran conservades mentre duri la relació comercial a excepció de poder-los conservar més temps per a exercir accions legals.

L’ús que VELL PAPIOL S.C.P farà de les seves dades és exclusivament propi i només s’utilitzarà per a enviar-li notícies o informació de la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

D’acord amb allò establert a la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que VELL PAPIOL S.C.P. és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal.

La legitimació d’aquest tractament de dades resideix en l’execució d’una acceptació d’una possible informació, el consentiment de l’interessat i el compliment d’una obligació legal. Les dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal. Si es produeix una modificació de les seves dades, preguem que ens ho comuniqui degudament. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgiu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

On enviem les vostres dades

Vell Papiol S.C.P. no comparteix directament les vostres dades amb cap entitat ni servei extern.

Tanmateix, certs serveis de tercers que utilitzem per fer funcionar la pàgina web poden utilitzar les vostres dades amb diverses finalitats. Per a més informació llegeixi la secció “Serveis de tercers”.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren a la botiga de la pàgina web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Informació de contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte sobre la protecció de dades o modificació de les vostres dades personals al següent correu electrònic: info@vellpapiol.com

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Serveis de tercers

WPML

WPML utilitza galetes per a identificar l’idioma actiu del visitant, l’últim idioma visitat i l’idioma dels usuaris que han iniciat sessió.

WPML no comparteix les dades de l’usuari.

WooCommerce

La política de privacitat del servei de botiga es pot trobar en aquest enllaç.

WooCommerce recull informació sobre vós durant el procés de finalització de la compra a la botiga.

Què recollim i emmagatzem

Mentre visiteu la web, farem seguiment de:

 • Els productes que heu vist: utilitzarem això per a, per exemple, mostrar-vos productes que heu vist recentment
 • Ubicació, adreça IP i tipus de navegador: utilitzarem això per a propòsits com ara estimar impostos i costos d’enviament
 • Adreça d’enviament: us demanarem que proporcioneu això perquè puguem, per exemple, estimar el cost de l’enviament abans que feu una comanda, i enviar-vos la comanda!

També utilitzarem galetes per realitzar el seguiment dels continguts de la cistella mentre navegueu pel lloc.

Quan ens compreu alguna cosa, us demanem que proporcioneu informació vostra que inclou el nom, l’adreça de facturació, l’adreça d’enviament, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon, els detalls de la targeta de crèdit/pagament i informació opcional com ara el nom d’usuari i la contrasenya. Utilitzarem aquesta informació per a propòsits com ara:

 • L’enviament de la informació sobre el compte i comanda
 • La resposta a les soŀlicituds, inclosos reemborsaments i reclamacions
 • El processament de pagaments i l’evitació del frau
 • La configuració del compte de la botiga
 • El compliment de qualsevol obligació legal que tinguem, com ara el càlcul dels impostos
 • La millora de les ofertes de la botiga
 • L’enviament de missatges de màrqueting, si heu triat rebre’ls

Si creeu un compte, emmagatzemarem el vostre nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon, que utilitzarem per al procés de pagament i futures comandes.

Normalment emmagatzemem informació sobre vós durant el temps que la necessitem per als propòsits pels quals la recopilem i utilitzem, i no estem legalment obligats a mantenir-la. Per exemple, emmagatzemarem informació de les comandes durant XXX anys per a propòsits d’impostos i comptabilitat. Això inclou el nom, adreça de correu electrònic i adreces de facturació i enviament.

També emmagatzemem comentaris o ressenyes, si trieu deixar-los.

Qui de l’equip té accés

Els membres de l’equip tenen accés a la informació que ens proporcioneu. Per exemple, els administradors i gestors de botiga poden accedir a:

 • La informació de les comandes, com ara, què es va comprar, quan es va comprar i on s’hauria d’enviar, i
 • La informació de client, com ara, el nom, l’adreça de correu electrònic, i la informació de facturació i enviament.

Els membres de l’equip tenen accés a aquesta informació per ajudar a completar comandes, processar reemborsaments i donar-vos suport.

Pagaments

Acceptem pagaments mitjançant PayPal. A l’hora de processar pagaments algunes de les dades es passaran a PayPal, inclosa la informació necessària per processar o donar suport al pagament, com ara el total de la compra i la informació de facturació.

Revisa la política de privadesa de PayPal per a més detalls.

Akismet

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat (Automattic, Akismet). La política de privacitat d’aquest servei es pot trobar en aquest enllaç.

Recopilem informació sobre els visitants que comenten en els llocs que utilitzen el nostre servei contra el correu brossa d’Akismet. Li informem que el que recopilem depen de com l’usuari configura Akismet per al lloc, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, l’agent de l’usuari, el referent i l’URL del lloc (juntament amb una altra informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció i el comentari en si).