Carta del calçot de VallsCarta del Calçot de Valls
817
post-template-default,single,single-post,postid-817,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Carta del calçot de VallsCarta del Calçot de Valls

A partir d’avui i fins el 19 de febrer podeu trobar a la nostra carta un apartat dedicat al calçot de Valls. Us hem preparat una serie de plats per tal de tastar aquest producte tradicional de les comarques del nord de Tarragona d’una forma diferent i divertida.

Els plats són elaborats amb Calçots del Montmell de Jaume Solé. Calçots amb Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, conreats amb absència total de productes fitosanitaris. Han estat mereixedors del 1r premi en el Concurs de Cultivadors de Calçots de Valls en cinc ocasions, incloent en l’ultim concurs celebrat durant el gener del 2012.

Aquest cap de setmana comencem amb aquests plats:

Amanida de calçots amb pernil ibèric de gla    14   

Amanida de peus de porc farcits de confitura lleugera de calçot amb vinagreta de pinyons del Montseny   12

Vichyssoise de calçot amb fetge fresc d’ànec  10

Escamarlanets saltejats amb calçots i ceps       26

Suprema de llobarro amb alls tendres i calçots        25

Llom de bacallà gratinat amb fons de crema de calçots         20

I de postres aquesta setmana us hem preparat unes postres que ja mencionava el llibre de receptes de Sent Soví del segle XIV i que ha perdurat fins avui.

Menjar Blanc de Reus amb avellanes en textures

 El “Menjar blanc” són unes postres tradicionals de consistència flonja amb gust d’ametlla. L’avellana us la presentem de 3 maneres: caramel·litzada, mousse i praliné dolç.

A partir de hoyy hasta el 19 de febrero podéis encontrar en nuestra carta un apartado dedicado al calçot de Valls. Os hemos preparado una serie de platos para degustar este producto tradicional de las comarcas del norte de Tarragona de una forma diferente y divertida.

Los platos son elaborados con Calçots El Montmell de Jaume Solé. Calçots con Indicación Geográfica Protegida Calçot de Valls, cultivados con ausencia total de productos fitosanitarios. Han sido merecedores del 1er premio en el Concurso de Cultivadores de Calçots de Valls en cinco ocasiones, incluyendo el concurso celebrado durante enero del 2012.

Este fin de semana empezamos con estos platos:
Ensalada de calçots con jamón ibérico de bellota     14   

Ensalada de de pies de cerdo rellenos de confitura ligera de calçot con vinagreta de piñones del Montseny         12

Vichyssoise de calçot con hígado fresco de pato            10

Cigalitas salteadas con calçots y ceps      26

Suprema de lubina con ajos tiernos y calçots  25

Lomo de bacalao gratinado con fondo de crema de calçots      20

Y de postre esta semana os hemos preparado un postre que ya mencionaba el libro de recetas de Sent Soví del siglo XIV y que ha perdurado hasta hoy.

Menjar Blanc” de Reus con avellanas en texturas

  El “Menjar blanc” son un postre tradicional de consistencia blanda con gusto de almendra. La avellana se la presentamos de 3 maneras: caramelizada, mousse y praliné dulce.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.