Participació al Segon tast solidari d’oli per la Microtia amb Torclum
4118
post-template-default,single,single-post,postid-4118,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Participació al Segon tast solidari d’oli per la Microtia amb Torclum

Aquest agost partiparem en el tast solidari organitzat per Torclum i el col·lectiu Terra i Taula.  A continuació us deixem amb la informació de l’acte. Recordeu per reservar la vostra plaça ho podeu fer a info@terraitaula.cat

Després de l’èxit del darrer Tast Solidari Torclum realitzat a Calafell s’ha organitzat pel proper dia 18 d’agost a les 19:00h al Centre de Cultura de la Bisbal del Penedès una segona edició.

L’acte constarà de dues parts:

1r part:

Introducció a la Microtia a mans dels integrants de l’Asociación Microtia España ( AME ) i tot seguit una petita explicació a càrrec d’en Jordi Pascual sobre l’oli d’oliva verge extra.

2n part:

Degustació de dolços elaborats amb l’oli com a protagonista  per part dels cuiners del col·lectiu acompanyades d’una copa de Cava.

– Restaurant Ull de Llebre: Trufa de xocolata amb oli i taronja

– Restaurant Vell Papiol: Crema Catalana d’oli amb crumble de garrofa

pansa vi de palla (4)

– Restaurant Lo Mam: Bescuit gelat d’oli Torclum i avellanes garapinyades

– L’obrador Pastissers: Macaró d’oli d’oliva

 

Per altra banda, qui estigui interessat podrà adquirir les ampolles d’oli d’oliva Torclum Solidari ONA per import de 8€. On tots els seus beneficis van destinats a la recerca i investigació de la Microtia. Per aquest acte la entrada és gratuïta ja que és una activitat inclosa al programa de Festa Major de la Bisbal.

Us hi esperem!!

ame 2 IMG_20150515_202629

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.