Bienvenidos!Benvinguts!Welcome!

Hoy empezamos con mucha ilusión este blog. Queremos utilizar esta herramienta para establecer un nuevo canal con vosotros.

Nuestra intención es ofrecer de una forma actualizada toda la información, eventos, platos o novedades que rodean al restaurante.

Al mismo tiempo estamos interesados ​​en crear un punto de encuentro gastronómico. Así pues, en este blog también encontrará recetas, productos, opiniones, etc ..

Asimismo espero vuestras aportaciones, comentarios y opiniones para enriquecer el blog y hacerlo crecer juntos.

Abrimos las puertas! Empezamos ….Avui comencem amb molta il·lusió aquest blog. Volem utilitzar aquesta eina per establir un nou canal amb vosaltres.

La nostra intenció és oferir-vos d’una forma actualitzada tota la informació, esdeveniments, plats o novetats que envolten al restaurant.

Al mateix temps estem interessats en crear un punt de trobada gastronòmica. Així doncs, en aquest blog també trobareu receptes, productes, opinions, etc..

Alhora espero les vostres aportacions, comentaris i opinions per tal d’enriquir el blog i fer-lo créixer junts.

Obrim les portes! Comencem….Today started with great enthusiasm this blog. We use this tool to establish a new channel with you.

Our intention is to offer you a way to date all information, events, or new courses that surround the restaurant.

At the same time we are interested in creating a gastronomic point of contact. So this blog will also find recipes, product reviews, etc. ..

While I hope your contributions, comments and opinions to enrich the blog and make it grow together.

We open the doors! Let’s start ….

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.