Nuestra tapa (Ruta tapas 2011)La nostra tapa (Ruta tapes 2011)Our Tapa (Ruta tapes 2011)

Patata fumada amb bacallà, melmelada de tomàquet i oli d’alfàbrega

La nostra tapa està pensada com un milfulles de patata fumada, bacallà esqueixat i melmelada de tomàquet. I per acabar amb un toc de frescor, un bon raig d’oli concentrat d’alfàbrega.

Us animo  a degustar el màxim de tapes de la ruta 2011. Bona ruta!

Patata ahumada con bacalao, mermelada de tomate y aceite de albahaca

Nuestra tapa esta pensada como un milhojas de patata ahumada, bacalao desmigado y mermelada de tomate. Y para acabar con un toque de frescor, un buen chorro de aceite concentrado de albahaca.

Os animo a degustar el máximo de tapas posibles de la Ruta 2011. Buena ruta!

Smoked potato, cod, tomato jam and basil oil

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

1 Comment

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.