Primera Ruta de Tapas Segur-Calafell 2011Primera Ruta de Tapes Segur-Calafell 2011First “Tapas” Route Segur-Calafell 2011

Ja podeu començar a fer ruta de tapes. Trenta cinc bars i restaurants de tot Calafell han elaborat una tapa estrella acompanyada amb una copa de vi de “Castell de Calafell”. La iniciativa pretén promocionar la gran qualitat i varietat d’establiments del nostre municipi.

Les bases a grans trets són les següents:
1. La tapa i la copa de vi té el preu de 3 €, el mateix en tots els establiments.
2. Al completar la cartilla amb 15 segells dels establiments és té un premi directe de la Cooperativa Agrícola de Calafell.
3. Amb 5 segells s’obté un tiquet gratuït per trenet turístic.
4. En els restaurants la tapa és servirà al preu esmentat amb el menú o a la carta.
5. En completar la cartilla s’entrarà al sorteig de diversos lots. Ruta enoturística, Ruta amb Limousine o lots dels col·laboradors.

Els establiments col·laboradors són:

Segur de Calafell: Bar Restaurant Sport, La Tabernita del J.T., Hostal Lleida-Restaurant Lo Mam, Bar Coral, Cafetería New Segur, Bar Sebas, Restaurant Emperador, Bar Restaurant Àngels, Restaurant Mediterrani, Restaurant Mescha, Cafetería, panadería, pastelería Can Vicenç, La Taberna del Puerto, Bar Kiko, La Bodeguilla, Da Giovanni Ristorante, Racó de’n Pep, Bar cafetería Los Faroles, Cafè Central, Mesón Castellano, Restaurant Claudi, Restaurant Las Tablas, Cafè de l’Esther, La Taverna del Robert, Churerría Naranjo, Bar Piscolabis, Restaurant Foix, Antiguo Bar Rueda

Calafell Poble: Hotel Fonda Antiga, Pastisseria Principal i Rostisseria Calafell.

Calafell Platja: Restaurant La Sirena, Restaurant l’Àncora 1,Bar Restaurant Mónaco (Cal Monis), Restaurant Eusebio i Restaurant Vell Papiol.

Així doncs, teniu fins el 30 de setembre per fer ruta i conèixer la gran varietat d’establiments que enriqueixen el nostre municipi.
BONA RUTA!

Logotíp de la primera Ruta de Tapes Segur - Calafell

Ya podéis empezar a hacer ruta de tapas. Treinta cinco bares y restaurantes de todo Calafell han elaborado una tapa estrella acompañada con una copa de vino de “Castillo de Calafell”. La iniciativa pretende promocionar la gran calidad y variedad de establecimientos de nuestro municipio.

Las bases a grandes rasgos son las siguientes:
1. La tapa y la copa de vino tiene el precio de 3 €, el mismo en todos los establecimientos.
2. Al completar la cartilla con 15 sellos de los establecimientos se tiene un premio directo de la Cooperativa Agrícola de Calafell.
3. Con 5 sellos se obtiene un ticket gratuito para trenecito turístico.
4. En los restaurantes la tapa es servir a dicho precio con el menú o la carta.
5. Al completar la cartilla entrará en el sorteo de varios lotes. Ruta enoturística, Ruta con Limousine o lotes de los colaboradores.

Los establecimientos colaboradores son:

Segur de Calafell: Bar Restaurant Sport, La Tabernita del J.T., Hostal Lleida-Restaurant Lo Mam, Bar Coral, Cafetería New Segur, Bar Sebas, Restaurant Emperador, Bar Restaurant Àngels, Restaurant Mediterrani, Restaurant Mescha, Cafetería-panadería-pastelería Can Vicenç, La Taberna del Puerto, Bar Kiko, La Bodeguilla, Da Giovanni Ristorante, Racó de’n Pep, Bar cafetería Los Faroles, Cafè Central, Mesón Castellano, Restaurant Claudi, Restaurant Las Tablas, Cafè de l’Esther, La Taverna del Robert, Churerría Naranjo, Bar Piscolabis, Restaurant Foix, Antiguo Bar Rueda

Calafell Poble: Hotel Fonda Antiga, Pastisseria Principal i Rostisseria Calafell.

Calafell Playa: Restaurant La Sirena, Restaurant l’Àncora 1, Bar Restaurant Mónaco (Cal Monis), Restaurant Eusebio i Restaurant Vell Papiol.

Así pues, tenéis hasta el 30 de septiembre para hacer ruta y conocer la gran variedad de establecimientos que enriquecen nuestro municipio.
BUENA RUTA!

You can start making tapas route. Thirty five bars and restaurants around Calafell have developed a top star is accompanied with a glass of wine “Calafell Castle.” The initiative aims to promote the quality and variety of businesses in our town.

The rules are roughly as follows:
1. The lid and the cup of wine is the price of 3 €, the same in all places.
2. The complete card with 15 stamps is a prize property is directly the Agricultural Cooperative of Calafell.
3. With 5 stamps you get a free ticket to tourist train.
4. In restaurants it will cap the price mentioned in the menu or a la carte.
5. On completion of the card s’entrarà to draw several batches. Wine tourism route, Route Limousine or with lots of partners.

The outlets are:

Segur de Calafell: Bar Restaurant Sport, La Tabernita del J.T., Hostal Lleida-Restaurant Lo Mam, Bar Coral, Cafetería New Segur, Bar Sebas, Restaurant Emperador, Bar Restaurant Àngels, Restaurant Mediterrani, Restaurant Mescha, Cafetería, panadería, pastelería Can Vicenç, La Taberna del Puerto, Bar Kiko, La Bodeguilla, Da Giovanni Ristorante, Racó de’n Pep, Bar cafetería Los Faroles, Cafè Central, Mesón Castellano, Restaurant Claudi, Restaurant Las Tablas, Cafè de l’Esther, La Taverna del Robert, Churerría Naranjo, Bar Piscolabis, Restaurant Foix, Antiguo Bar Rueda

Calafell Poble: Hotel Fonda Antiga, Pastisseria Principal i Rostisseria Calafell.

Calafell Platja: Restaurant La Sirena, Restaurant l’Àncora 1,Bar Restaurant Mónaco (Cal Monis), Restaurant Eusebio i Restaurant Vell Papiol.

So, you have until September 30 to map and discover the wide variety of businesses that enrich our town.
GOOD TRIP!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

1 Comment

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.