Can Feixes. Blanc Selecció 2010Can Feixes. Blanco Selección 2010

Dins de la nostra cartade vins tenim una petita secció de novetats. La nostra intenció es poder oferir-vos alguna novetat, recomenació o simplement descrobir-vos un producte diferent als que tenim tot l’any.
Al mateix temps, algún dels nostres clients ens ha fet recomenacions per tal d’enmriquir aquesta secció i alhora fer-nos descubrir a nosaltres grans vins. Animeu-vos i feu-nos arribar les vostres propostes. Les buscarem i tastarem.

Aquesta setmana, us recomanem:

 Can Feixes. Blanc Selecció 2010

Celler: Huguet de Can Feixes  (Cabrera d’Anoia)

D.O.: Penedès

Grau alcoholic: 12º

Producció: Agricultura ecológica.

Varietats: Parellada, Macabeu, Chardonnay i Malvasia.

 Aquest vi jove com podreu veure està elaborat amb un cupatge típic del cava, amb l’afegit de Malvasia que li dona aroma i dolçor.

És un vi molt fresc, afruitat i lleuger. Acidesa equilibrada pero amb un punt dolç al final.

Ideal per combinar amb qualsevol de les nostres amanides i seguir amb marisc o peix a la brasa,  forn o a la sal.

Dentro de nuestra carta de vinos tenemos una pequeña sección de novedades. Nuestra intención es poder ofrecer alguna novedad, recomendación o simplemente haceros descubrir un producto diferente a los que tenemos todo el año.
Al mismo tiempo, nuestros clientes nos han hecho recomendaciones para enriquecer esta sección y al mismo tiempo hacernos descubrir grandes vinos. Animaos y hacednos llegar vuestras propuestas. Las buscaremos y probaremos.

Esta semana, le recomendamos:

Can Feixes. Blanco Selección 2010

Bodega: Huguet de Can Feixes (Cabrera d’Anoia)
D.O.: Penedès
Grado alcohólico: 12 º
Producción: Agricultura ecológica.
Variedades: Parellada, Macabeo, Chardonnay y Malvasía.

Este vino joven como podréis ver está elaborado con un coupage típico del cava, con el añadido de Malvasía que le da aroma y dulzura.
Es un vino muy fresco, afrutado y ligero. Acidez equilibrada pero con un punto dulce al final.

Ideal para combinar con cualquiera de nuestras ensaladas y seguir con marisco o pescado a la brasa, horno o a la sal.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.