Cloenda de la primera Ruta de Tapes Segur-Calafell 2011Clausura de la primera Ruta de Tapas Segur-Calafell 2011

Aquest diumenge 2 d’octubre és dona per tancada la ruta de tapes que es va iniciar a mitjans d’agost.
Aprofitant la celebració de la Fira de Sant Miquel, els establiments que hem participat a la ruta farem el fi de festa amb els clients i amics que ens vulgueu acompanyar.

L’acte començara diumenge a les 6 de la tarda en un espai reservat dins el recinte de la fira de Sant Miquel a Segur de Calafell! (Situada entre la plaça Mediterrani i plaça Pau Casals)
Allà podreu degustar algunes tapes que s’han servit aquest 2011 a un preu de 2€. S’acompanyaran amb vins de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

A més a més, es farà el sorteig amb els clients que han omplert tota la cartilla de la ruta de Tapes.
Els premis són,
Ruta enoturística: Una pernoctació amb esmorzar a l’allotjament Antiga de Calafell, seguida duna visita i tast a Mas Can Colomé
Ruta Limousine: Cinc parelles tindran el plaer de conèixer Calafell i Segur degustant les tapes i els vins durant una hora.
Lots: a càrrec de Segur Centre, Cooperativa de Calafell i Mas Can Colomé.

Us esperem a tots a la festa final !   Bona festa Major de Segur de Calafell!Este domingo 2 de octubre se da por cerrada la ruta de tapas que se inició a mediados de agosto.
Aprovechando la celebración de la Feria de San Miguel, los establecimientos que hemos participado en la ruta haremos el fin de fiesta con los clientes y amigos que nos quieran acompañar.

El acto empezará el domingo a las 6 de la tarde en un espacio reservado dentro del recinto de la feria de San Miguel en Segur de Calafell! (Situada entre la plaza Mediterrani y plaza Pau Casals)
Allí podrá degustar algunas tapas que se han servido este 2011 a un precio de 2 €. Se acompañarán con vinos de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

Además, se hará el sorteo con los clientes que han llenado toda la cartilla de la ruta de Tapas.
Los premios son,
Ruta enoturística: Una pernoctación con desayuno en el alojamiento Antigua de Calafell, seguida de una visita y cata en Mas Can Colomé
Ruta Limousine: Cinco parejas tendrán el placer de conocer Calafell y Segur degustando las tapas y los vinos durante una hora.
Lotes: a cargo de Segur Centro, Cooperativa de Calafell y Mas Can Colomé.

Os esperamos a todos en la fiesta final !   Buena fiesta Mayor de Segur de Calafell!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.