Flam de mató de cabra amb nous caramel·litzades, gelatina de mel i codony .Flan de “mató” (requesón) con nueces caramelizadas, gelatina de miel y membrillo

Aquest és el postres que us recomanem aquest cap de setmana.

El flam està fet amb una base de mató artesanal de cabra del Vendrell (Formatgeria Marvall).
Aquest flam tradicional l’acompanyà unes nous caramel·litzades. A més a més, una gelatina freda de mel de Calafell i codony d’elaboració pròpia.

Us recomanem acompanyar-lo amb una copa de Malvasia de Sitges.

Properament us publicaré la nostra recepta per tal de poder-lo elaborar a casa vostra.

Este es el postre que te recomendamos este fin de semana.

El flan está hecho con una base de “mató” (requesón artesanal) de cabra del Vendrell (Quesería Marvall).
Este flan tradicional le acompaña unas nueces caramelizadas. Además, una gelatina fría de miel de Calafell y membrillo de elaboración propia.

Recomendamos acompañarlo con una copa de Malvasía de Sitges.

Próximamente os publicaré nuestra receta para poderla elaborar en su casa.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.