MissenyoraMissenyora

Aquesta setmana us recomanem en la nostra carta el següent vi blanc;

Missenyora
Bodega: l’Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges, Urgell -Lleida-)
D.O.: Costers del Segre
Varietat: 100 % Macabeu
Graduació: 13%

Destacar-vos que aquest vi blanc ha estat en barriques de roure i criat amb les mares durant 6 mesos.
Aquest procediment li dóna un gust de fusta suau molt agradable que combina molt bé amb un punt final de fruita madura.

Aquest vi combina molt bé amb les nostres amanides i marisc.
Recomanem també provar-lo o acabar-lo amb el nostre sortit de formatges artesans.

Per últim voldria destacar la feina feta per la cooperativa i la seva promoció a la integració social. Aquesta incorpora persones amb dificultats que participen activament en tot el procés d’elaboració del vi.Esta semana os recomendamos en nuestra carta el siguiente vino blanco;

Missenyora
Bodega: l’Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges, Urgell-Lérida-)
D.O.: Costers del Segre
Variedad: 100% Macabeo
Graduación: 13%

Destacar de que este vino blanco ha sido en barricas de roble y criado con las madres durante 6 meses.
Este procedimiento le da un sabor de madera suave muy agradable que combina muy bien con un punto final de fruta madura.

Este vino combina muy bien con nuestras ensaladas y mariscos.
Recomendamos también probarlo o terminarlo con nuestro surtido de quesos artesanos.

Por último quisiera destacar el trabajo realizado por la cooperativa y su promoción a la integración social. Esta incorpora personas con dificultades que participan activamente en todo el proceso de elaboración del vino.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada