Moshi farcit de trufa de xocolata i sèsamMoshi relleno de trufa de chocolate y sésamo

Aquesta setmana us recomanem aquestes postres amb base de cuina japonesa.

El moshi està fet amb una massa a base de farina d’arròs i sucre. Aquesta massa la farcim amb una trufa de xocolata del 70%. Finalment a la part superior esta arrebossat amb 3 tipus de sèsam (torrat, blanc i negre).

A més a més, aquesta setmana també us proposem la Tatem tèbia de poma amb crema anglesa de vainilla de Tahití i gelat de llet merengada.

Esta semana os recomendamos este postre con base de cocina japonesa.

El moshi está hecho con una masa a base de harina de arroz y azúcar. Esta masa la rellenamos con una trufa de chocolate del 70%. Finalmente en la parte superior está rebozado con 3 tipos de sésamo (tostado, blanco y negro).

Además, esta semana también os proponemos la Taten tibia de manzana con crema inglesa de vainilla de Tahití y helado de leche merengada.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada