Moshi farcit de trufa de xocolata i sèsamMoshi relleno de trufa de chocolate y sésamo
272
post-template-default,single,single-post,postid-272,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Moshi farcit de trufa de xocolata i sèsamMoshi relleno de trufa de chocolate y sésamo

Aquesta setmana us recomanem aquestes postres amb base de cuina japonesa.

El moshi està fet amb una massa a base de farina d’arròs i sucre. Aquesta massa la farcim amb una trufa de xocolata del 70%. Finalment a la part superior esta arrebossat amb 3 tipus de sèsam (torrat, blanc i negre).

A més a més, aquesta setmana també us proposem la Tatem tèbia de poma amb crema anglesa de vainilla de Tahití i gelat de llet merengada.

Esta semana os recomendamos este postre con base de cocina japonesa.

El moshi está hecho con una masa a base de harina de arroz y azúcar. Esta masa la rellenamos con una trufa de chocolate del 70%. Finalmente en la parte superior está rebozado con 3 tipos de sésamo (tostado, blanco y negro).

Además, esta semana también os proponemos la Taten tibia de manzana con crema inglesa de vainilla de Tahití y helado de leche merengada.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.