Arròs amb llet de coco amb dues textures de mangoArroz con leche de coco con dos texturas de mango

Aquesta setmana us proposem com a postres,

Arròs amb llet de coco amb dues textures de mango

Aquest arròs amb llet té la peculiaritat de substituir un part de la llet de vaca de cocció per llet de coco. El producte final és d’una textura molt cremosa.

Les postres el combinem amb mango. Aquesta fruita estableix una perfecta simfonia entre el coco. El presentem en dues textures ben diferents.
Mango caramel·litzat que consta de daus saltejats amb un caramel lleuger.
I per un altre banda, l’esfèric de mango elaborat amb la polpa natural d’aquest fruit exòtic.

L’acabem amb un toc cruixent a partir d’una galeta de coco.

 

 Esta semana os proponemos como postre,

Arroz con leche de coco con dos texturas de mango

Este arroz con leche tiene la peculiaridad de sustituir una parte de la leche de vaca de cocción por leche de coco. El producto final es de una textura muy cremosa.

Los postres lo combinamos con mango. Esta fruta establece una perfecta sinfonía entre el coco. Lo presentamos en dos texturas muy diferentes.
Mango caramelizado que consta de dados salteados con un caramelo ligero.
Y por otra parte, esférico de mango elaborado con la pulpa natural de este fruto exótico.

La acabamos con un toque crujiente a partir de una galleta de coco.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada