Crema de cafè i trufes geladesCrema de café y trufas heladas

Aquesta setmana us proposem com a postres;

Crema de cafè amb escuma de “Baileys” i arròs inflat caramel·litzat

Aquesta crema té la peculiaritat que està cuita al forn dins del mateix bol de vidre en què es serveix.  La textura és lleugera però totalment compactada. Està acompanyada amb una escuma de crema de whisky “Baileys” i arròs inflat caramel·litzat.

Trufes gelades amb avellana i dolç de llet

Trufes elaborades amb xocolata al 70% farcides amb avellanes caramel·litzades i arrebossades amb dolç de llet en pols.

 Esta semana os proponemos como postre;

Crema de café con espuma de Baileys y arroz inflado caramelizado

Esta crema tiene la peculiaridad de que está cocida al horno dentro del mismo tazón de vidrio en que se sirve. La textura es ligera pero totalmente compactada. Está acompañada con una espuma de crema de whisky “Baileys” y arroz inflado caramelizado.

Trufas heladas con avellana y dulce de leche

Trufas elaboradas con chocolate al 70% rellenas con avellanas caramelizadas y rebozadas con dulce de leche en polvo.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.