Crema de cafè i trufes geladesCrema de café y trufas heladas
425
post-template-default,single,single-post,postid-425,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Crema de cafè i trufes geladesCrema de café y trufas heladas

Aquesta setmana us proposem com a postres;

Crema de cafè amb escuma de “Baileys” i arròs inflat caramel·litzat

Aquesta crema té la peculiaritat que està cuita al forn dins del mateix bol de vidre en què es serveix.  La textura és lleugera però totalment compactada. Està acompanyada amb una escuma de crema de whisky “Baileys” i arròs inflat caramel·litzat.

Trufes gelades amb avellana i dolç de llet

Trufes elaborades amb xocolata al 70% farcides amb avellanes caramel·litzades i arrebossades amb dolç de llet en pols.

 Esta semana os proponemos como postre;

Crema de café con espuma de Baileys y arroz inflado caramelizado

Esta crema tiene la peculiaridad de que está cocida al horno dentro del mismo tazón de vidrio en que se sirve. La textura es ligera pero totalmente compactada. Está acompañada con una espuma de crema de whisky “Baileys” y arroz inflado caramelizado.

Trufas heladas con avellana y dulce de leche

Trufas elaboradas con chocolate al 70% rellenas con avellanas caramelizadas y rebozadas con dulce de leche en polvo.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.