Peix de llotjaPescado de lonja
469
post-template-default,single,single-post,postid-469,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Peix de llotjaPescado de lonja

peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú

Avui us voldríem ensenyar algunes de les peces adquirides a la llotja de pescadors de Vilanova. A la foto podeu veure Gall de Sant Pere, besuc, mero i escórpora. Però també disposem de llobarro, orada, pagell i remol.

Ara ja només heu de decidir amb la carta com menjar-los!

Hem volgut il·lustrar amb una fotografia una part dels productes frescos que podeu trobar habitualment i segons mercat en el nostre establiment.

 

pescado de la lonja de Vilanova i la Geltrú

Hoy os queremos enseñar algunas de las piezas adquiridas en la lonja de pescadores de Vilanova En la foto podéis ver Gallo de San Pedro, besugo, mero y escórpora. Pero también disponemos de dorada, lubina, pagel y remol.

Ahora ya sólo tienes que decidir con la carta como comerlos!

Hemos querido ilustrar con una fotografía una parte de los productos frescos que se pueden encontrar habitualmente y según mercado en nuestro establecimiento.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.