Peix de llotjaPescado de lonja

peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú

Avui us voldríem ensenyar algunes de les peces adquirides a la llotja de pescadors de Vilanova. A la foto podeu veure Gall de Sant Pere, besuc, mero i escórpora. Però també disposem de llobarro, orada, pagell i remol.

Ara ja només heu de decidir amb la carta com menjar-los!

Hem volgut il·lustrar amb una fotografia una part dels productes frescos que podeu trobar habitualment i segons mercat en el nostre establiment.

 

pescado de la lonja de Vilanova i la Geltrú

Hoy os queremos enseñar algunas de las piezas adquiridas en la lonja de pescadores de Vilanova En la foto podéis ver Gallo de San Pedro, besugo, mero y escórpora. Pero también disponemos de dorada, lubina, pagel y remol.

Ahora ya sólo tienes que decidir con la carta como comerlos!

Hemos querido ilustrar con una fotografía una parte de los productos frescos que se pueden encontrar habitualmente y según mercado en nuestro establecimiento.

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada