Percebes gallecsPercebes gallegos

Aquesta setmana hem adquirit percebes frescos de Galícia. Aquests crustacis tenen realment un sabor a mar exquisit. En pròxims dies l’hi dedicarem un article amb les característiques, coccions i receptes més essencials d’aquest producte tan especial.

També voldria mencionar l’adquisició d’ostra gallega “Joaquín Fariña- Superking”.

A més a més, com d’habitual recordar-vos que disposem de cloïsses, musclos i escopinyes gallegues de la mateixa qualitat.


 Esta semana hemos adquirido percebes frescos de Galicia. Estos crustáceos tienen realmente un sabor a mar exquisito. En próximos días le dedicaremos un artículo con las características, cocciones y recetas más esenciales de este producto tan especial.

También quisiera mencionar la adquisición de ostra gallega “Joaquín Fariña-Superking”.

Además, como de habitual recordaros que disponemos de almejas, mejillones y berberechos gallegas de la misma calidad.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.