Percebes gallecsPercebes gallegos
293
post-template-default,single,single-post,postid-293,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Percebes gallecsPercebes gallegos

Aquesta setmana hem adquirit percebes frescos de Galícia. Aquests crustacis tenen realment un sabor a mar exquisit. En pròxims dies l’hi dedicarem un article amb les característiques, coccions i receptes més essencials d’aquest producte tan especial.

També voldria mencionar l’adquisició d’ostra gallega “Joaquín Fariña- Superking”.

A més a més, com d’habitual recordar-vos que disposem de cloïsses, musclos i escopinyes gallegues de la mateixa qualitat.


 Esta semana hemos adquirido percebes frescos de Galicia. Estos crustáceos tienen realmente un sabor a mar exquisito. En próximos días le dedicaremos un artículo con las características, cocciones y recetas más esenciales de este producto tan especial.

También quisiera mencionar la adquisición de ostra gallega “Joaquín Fariña-Superking”.

Además, como de habitual recordaros que disponemos de almejas, mejillones y berberechos gallegas de la misma calidad.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.