Reserves per internetReservas por internet

A partir d’ara ja podeu fer les vostres reserves a qualsevol hora per correu electrònic.

D’aquesta manera us donem un nou canal per reservar taula. Això sí, s’hauran de fer amb una antelació de 24 hores. La taula és considera reservada un cop es rebi la confirmació per part del restaurant mitjançant un missatge de text. Les dades que ha d’incorporar al correu són el seu nom, el número de persones, el dia, l’hora i un telèfon mòbil de contacte.

Al mateix temps, informar-vos que estem treballant en noves seccions per oferir-vos detalladament les nostres cartes. Alhora afegir el menú i les recomanacions a la carta actualitzats al dia.A partir de ahora ya podéis hacer vuestras reservas a cualquier hora por correo electrónico.

De esta manera le damos un nuevo canal para reservar mesa. Eso sí, se deberán hacer con una antelación de 24 horas. La mesa se considera reservada una vez se reciba la confirmación por parte del restaurante mediante un mensaje de texto. Los datos que debe incorporar el correo son su nombre, el número de personas, el día, hora y un teléfono móvil de contacto.

Al mismo tiempo, informaros que estamos trabajando en nuevas secciones para ofrecer detalladamente nuestras cartas. Además añadir el menú y las recomendaciones a la carta actualizados al día.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.