Lletons de vedella saltejats al vermut roig Izaguirre ReservaMollejas de ternera salteadas al vermut rojo Izaguirre Reserva

Aquesta setmana us presentem un plat que d’entrada no es relaciona amb la classe de cuina marinera que us oferim en la gran majoria de les nostres elaboracions.
Com a professionals inquiets i amb ganes de treballar amb productes especials, a la nostra carta també trobareu productes càrnics. Això si, sempre intentem oferir-vos plats amb algun valor afegit. Us recomanem de la carta el següent plat,

Lletons de vedella saltejats al vermut roig Izaguirre Reserva

En aquest plat el protagonisme recau sobre els lletons i la combinació amb el vermut. Un cop reduït el vermut li aportarà notes d’herbes fresques. Tot seguit s’acaba amb un fons suau de carn. S’acompanya amb verdures afegides en l’ultim moment perquè quedin cruixents i ben integrades en la salsa.Esta semana os presentamos un plato que de entrada no se relaciona con la clase de cocina marinera que os ofrecemos en la gran mayoría de nuestras elaboraciones.
Como profesionales inquietos y con ganas de trabajar con productos especiales, en nuestra carta también encontrará productos cárnicos. Eso si, siempre intentamos ofrecer platos con algún valor añadido. Os recomendamos de la carta el siguiente plato,

Mollejas de ternera salteadas al vermut rojo Izaguirre Reserva

En este plato el protagonismo recae sobre las mollejas y la combinación con el vermut. Una vez reducido el vermut le aportará notas de hierbas frescas. A continuación se acaba con un fondo suave de carne. Se acompaña con verduras añadidas en el último momento para que queden crujientes y bien integradas en la salsa.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.