Rovellons i fredolics del Berguedà”Rovellons y Fredolics del Berguedà”

Aquesta setmana us proposem Rovelló i Fredolic del Berguedà.

Aquest any està sent una temporada molt dolenta per aquest fruit del bosc. Una suma de condicions desfavorables ha provocat una gran escassetat d’aquest producte de temporada.

De moment us recomanem,
Rovellons del Berguedà a la brasa de carbó
Fredolics saltejats amb cansalada
Coca de recapte de farigola amb fredolics i peus de porc. Acompanyada amb un sortit d’amanida verda.

Esperem oferir-vos més varietats i plats en els propers dies!

Esta semana os proponemos “Rovellons y Fredolics del Berguedà.”

Este año está siendo una temporada muy mala para este fruto del bosque. Una suma de condiciones desfavorables ha provocado una gran escasez de este producto de temporada.

De momento os recomendamos,
“Rovellons” del Berguedà a la brasa de carbón
“Fredolics” salteados con panceta
Coca de recapte de tomillo con “fredolics” y pies de cerdo. Acompañada con un surtido de ensalada verde.

Esperamos ofreceros más variedades y platos en los próximos días!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.