Vedella de CalafellTernera de Calafell

Des d’aquest cap de setmana, el filet de vedella que us servim a la nostra carta és criat dins el municipi de Calafell.

Carns Torras és una empresa familiar que es dedica a la ramaderia i carnisseria des de 1860.
En els últims temps han fet una inversió a la granja i als seus camps per tal d’oferir una vedella de gran qualitat.

El concepte bàsic és de creixement natural de la vedella. L’alimentació es basa amb ordi i farratge que ells mateixos es conreen. Al mateix temps d’un pinso natural formulat personalment pels propietaris.
Cal destacar que a més de tenir cura de la seva alimentació també tenen en conte que tinguin l’espai adequat i la higiene acurada durant tota la cria.
La suma de tots aquests factors produeix una carn excelent. El filet esdevé d’un rosat intens, tendre i gustosa.

Per part nostre, iniciem una relació amb carns Torras per treballar els seus productes de qualitat i autòctons.

Si en voleu comprar, només heu d’anar a la parada que tenen dins el mercat de Calafell i en Salvador Torras us explicarà les virtuts de la seva carn.

De ben segur, en seguirem parlant en un futur.

Salvador Torras amb vedelles joves

Vedella de Calafell

Desde este fin de semana, el solomillo de ternera que le servimos a nuestra carta es criado en el municipio de Calafell.

Carnes Torras es una empresa familiar que se dedica a la ganadería y carnicería desde 1860.
En los últimos tiempos han hecho una inversión en la granja y sus campos para ofrecer una ternera de gran calidad.

El concepto básico es de crecimiento natural de la ternera. La alimentación se basa en cebada y forraje que ellos mismos se cultivan. Al mismo tiempo de un pienso natural formulado personalmente por los propietarios.
Cabe destacar que además de cuidar su alimentación también tienen en cuenta que tengan el espacio adecuado y la higiene cuidadosa durante toda la cría.
La suma de todos estos factores produce una carne excelente. El filete se convierte de un color rosado intenso, tierno y sabroso.

Por nuestra parte, iniciamos una relación con carnes Torras para trabajar sus productos de calidad y autóctonos.

Si quieren comprar, sólo tenéis que ir a la parada que tienen en el mercado de Calafell y Salvador Torras le explicará las virtudes de su carne.

De bien seguro, seguiremos hablando en un futuro.

Vedella de Calafell

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

2 Comments
 • toni

  18 de maig de 2012at10:54 Respon

  Para su conocimiento les puedo asegurar que Carns Torras
  no posee ninguna granja ni ganaderia ni nada de nada, solo
  sala de despiece y la carne pude ser de Polonia o de cualquier otro lugar.

  • David Vernet

   28 de juny de 2012at16:53 Respon

   Primero de todo pedir disculpas por dejar sin respuesta su comentario ya que se me paso por culpa de las decenas de spam que entran diariamente.
   Salvador Torras es carnicero y granjero. Como carnicero y mayorista de la carne puede ser que una parte de sus clientes le pidan carnes de diferentes categorías, procedencias y precios por esta razón seguramente pueda crear confusión.
   Al mismo tiempo su familia desde ya hace unas generaciones tienen una pequeña granja pasado el campo de golf de Calafell (la Graiera- detrás de la cantera) y justamente antes de llegar a Bellvei. Tengo pendiente escribir un articulo específico de este productor, aún así dejo constancia de mi visita y fotografías de los animales que vi en persona. Al mismo tiempo aprovechar la ocasión para agradecer a Salvador y a su padre por la atención y explicaciones que haremos llegar en nuestro blog en las próximas semanas.

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.