Carta de bolets del paísCarta de setas del país

Aquesta setmana afegim a la nostra carta un bolet considerat dels millors i més gustosos, les llenegues.

Llenegues del país

Sopa de pa amb fredolics i rostillons 10

Rovellons del país a la brasa de carbó 19

Coca de fredolics amb peus de porc. Acompanyada  amb amanida verda14

Saltejat de rovellons amb botifarra del Perol i pèsol del Berguedà   15

Llenega del país a la brasa de carbó amb cansalada    20

Llenega del país saltejada amb ceba i tomàquet     20

Llom de bacallà gratinat a la crema de llenegues  20

Rapets de platja amb llanegues   25

Fricandó de vedella amb bolets  16

½ Perdiu a la salsa vinagreta de Chardonnay amb bolets    20Esta semana os añadimos a nuestra carta una seta considerada de las mejores y más sabrosas, las “llenegues”.

Llenegues del país

Sopa de pan con “fredolics y “rostellons”   10

“Rovellons del Berguedà” a la brasa de carbón 19

Coca de “fredolics” con pies de cerdo. Acompañada con ensalada verde   14

Salteado de “rovellons” con butifarra del Perol y guisante del Berguedà    15

“Llenega” del país a la brasa de carbón con panceta  20

“Llenega” del país salteada con cebolla y tomate  20

Lomo de bacalao gratinado a la crema de “llenegues”  20

Rapets de playa con llanegues      25

Fricando de ternera con setas de temporada    16

½ perdiz a la salsa vinagreta de Chardonnay con setas   20

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

1 Comment

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.