Carta de bolets del paísCarta de setas del país

Aquesta setmana a la nostra carta de bolets us presentem els següents plats,

Sopa de pa amb fredolics i rostillons   10

Rovellons del Berguedà a la brasa de carbó  19

Fredolics del Berguedà saltejats amb cansalada  14

Coca de fredolics amb peus de porc. Acompanyada  amb amanida verda   14

 

Rapets de platja amb llanegues    25

Saltejat de botifarra amb bolets de temporada   14

Fricando de vedella amb bolets   16

½ Perdiu a la salsa vinagreta de Chardonnay amb bolets    20

Rovellons

Coca de recapte de fredolics i peus de porc

Esta semana en nuestra carta de setas os proponemos,

Sopa de pan con “fredolics y “rostellons”    10

“Rovellons del Berguedà” a la brasa de carbón    19

“Fredolics del Berguedà” salteados con panceta  14

Coca de “fredolics” con pies de cerdo. Acompañada con ensalada verde  14

 

Rapets de playa con llanegues     25

Salteado de butifarra con setas de temporada  14

Fricando de ternera con setas de temporada    16

½ perdiu a la salsa vinagreta de Chardonnay amb bolets  20

Rovellons

Coca de recapte de fredolics y pies de cerdo

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.