GastrotecaGastroteca

Aquesta setmana us vull aconsellar aquesta guia de la Generalitat.

La gastroteca.cat és una eina per connectar productors, consumidors i restauradors per tal de potenciar el producte de proximitat entre la ciutadania.

Per part dels professionals és un instrument per tal de poder treballar amb productors de la nostra zona per tal d’oferir un producte proper i de qualitat.

Per part del consumidor és una molt bona guia per estar el dia dels esdeveniments relacionats amb la gastronomia catalana. Al mateix temps, permet comprar directament al productor per afavorir la continuïtat dels productes agraris i artesans. I evidentment, també és una guia de restaurants compromesos amb el producte elaborat a casa nostra.

Endavant, visiteu la gastroteca i descobriu la gran varietat i qualitat dels productes del nostre país.Esta semana os quiero aconsejar esta guía de la Generalitat.

La gastroteca.cat es una herramienta para conectar productores, consumidores y restauradores para potenciar el producto de proximidad entre la ciudadanía.

Por parte de los profesionales es un instrumento para poder trabajar con productores de nuestra zona para ofrecer un producto cercano y de calidad.

Por parte del consumidor es una muy buena guía para estar el día de los acontecimientos relacionados con la gastronomía catalana. Al mismo tiempo, permite comprar directamente al productor para favorecer la continuidad de los productos agrarios y artesanos. Y evidentemente, también es una guía de restaurantes comprometidos con el producto elaborado en nuestro país.

Adelante, visite la gastroteca y descubra la gran variedad y calidad de los productos de nuestro país.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.