Recomanacions Recomendaciones

Aquesta setmana us vull ressaltar els rapets de platja i l’orada de palangre adquirits aquesta tarda a la llotja de Vilanova.

Cuetes de rap de platja i orada de palangre

Per les cuetes de rap teniu varies opcions per menjar-les,

– Cuetes de rap a la brasa de carbó
– Cuetes de rap al romesco de Tarragona
– Cuetes de rap amb llenegues del país

L’orada de la foto és de 2 kg, per aquesta raó serà fet a supremes per fer al forn. Tot i així, també hem adquirit orades de ració per tal de fer-les senceres a la brasa o a la sal.

També voldria recomanar-vos dos entrants,

– Un clàssic, les cloïsses amb tripa de bacallà i “orella i morro” de porc.
– Una novetat, amanida d’endívies i canonges amb lletons de xai saltejats amb Ratafia.
Tot i que ens dediquem en bona part al peix, com podreu observar en el blog també ens agrada treballar molt productes com els menuts. En aquest cas hem unit un producte tan especial com els lletons i un destil·lat aromàtic com la Ratafia.

Podeu consultar com sempre, totes les recomanacions a la nostra web.Esta semana os quiero resaltar los rapes de playa y la dorada de palangre adquiridos esta tarde en la lonja de Vilanova.

Colitas de rape de playa y dorada de palangre

Para las colitas de rape tiene varias opciones para comerlas,

– Colitas de rape a la brasa de carbón
– Colitas de rape al romesco de Tarragona
– Colitas de rape con llanegas del país

La dorada de la foto es de 2 kg, por lo que será hecho a supremas para hacer al horno. Sin embargo, también hemos adquirido doradas de ración para hacerlas enteras a la brasa o a la sal.

También quisiera recomendaros dos entrantes,

– Un clásico, las almejas con tripa de bacalao y “oreja y morro” de cerdo.
– Una novedad, ensalada de endibias y canónigos con mollejas de cordero salteadas con Ratafía.
Aunque nos dedicamos en buena parte al pescado, como podréis observar en el blog también nos gusta trabajar mucho con productos como los menudillos. En este caso hemos unido un producto tan especial como las mollejas y un destilado aromático como la Ratafía.

Podéis consultar como siempre, todas las recomendaciones en nuestra web.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.