Rèmol empetxinat i bonítolRodaballo y bonito
644
post-template-default,single,single-post,postid-644,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24217

Rèmol empetxinat i bonítolRodaballo y bonito

Aquesta setmana us resaltem aquestes peces adquirides a la llotja de Vilanova i la Geltrú.

 

Rèmol empetxinat salvatge o "rodaballo" (3,500kg)

Voldria fer incís en la diferència del rèmol i el rèmol empetxinat o rodaballo. La diferència és principalment en la seva carn, el rèmol empetxinat és més gustòs i de forta consistència.
Per identicar-los el rèmol empetxinat té la part superior plena de bonys, a més d’absència d’escames . En el cas del rèmol, al passar la mà sobre la seva espatlla és totalment fina i amb petites escames.

Bonítol del mediterrani

Els podeu tastar amb,

Rèmol empetxinat a l’all cremat de Calafell.  Un suquet de peix típic de pescadors.

Bonítol del Mediterrani a la donostia. Filets de bonítol al forn amb all i bitxo regat amb vinagre de vi Cabernet Sauvignon.

A part, també trobareu orades, llobarros, Gall de Sant Pere, Cues de rap de platja,… Podeu consultar la resta a l’apartat de les recomanacions.

 

Esta semana os resaltamos estas piezas adquiridas en la lonja de Vilanova i la Geltrú.

Rodaballo salvaje (3,500kg)

Quisiera hacer hincapié en la diferencia del rodaballo y el rémol. La diferencia es principalmente en su carne, el rodaballo es más sabroso y de fuerte consistencia.
Para identicarlo a simple vista, el rodaballo tiene la parte superior llena de bultos, además de ausencia de escamas. En el caso del rémol, al pasar la mano sobre su espalda es totalmente fina y con pequeñas escamas.

Bonito del mediterraneo

Se pueden probar con,

Rodaballo al “all cremat” de Calafell. Un suquet de pescado típico de pescadores.

Bonito del Mediterráneo a la donostia. Filetes de bonito al horno con ajo y guindilla regado con vinagre de vino Cabernet Sauvignon.

Aparte, también encontrará doradas, lubinas, Gallo de San Pedro, Colas de rape de playa, etc.  Podéis consultar el resto en el apartado de las recomendaciones.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.