Amanida tèbia d’escalivada, pop i pa de vidre amb vinagreta de nyoresEnsalada tibia de escalivada, pulpo y pan de cristal con vinagreta de ñoras

Aquesta setmana us volem recomanar i ressaltar una amanida tèbia,

Amanida tèbia d’escalivada, pop i pa de vidre amb vinagreta de nyores.

En aquest plat busquem combinar diferents temperatures i textures al mateix temps.

Aquesta amanida es basa amb uns fons d’escalivada composta per pebrot vermell, verd, ceba i albergínia totalment elaborada a la brasa.
Tot seguit, a la brasa marquem el pop (prèviament cuit), ceba tendra i tomàquet cirera. S’interposa amb llesques fines de pa de vidre cruixent cuit al forn.
Acompanyem amb fulles d’endívies, canonges i cabdells d’enciam.
Finalment ho reguem tot amb una vinagreta lleugera de nyores.

 Bon profit!Esta semana os queremos recomendar y resaltar una ensalada tibia,

Ensalada tibia de escalivada, pulpo y pan de cristal con vinagreta de ñoras.

En este plato buscamos combinar diferentes temperaturas y texturas al mismo tiempo.

Esta ensalada se basa en un fondo de escalivada compuesta por pimiento rojo, verde, cebolla y berenjena totalmente elaborada a la brasa.
A continuación, a la brasa marcamos el pulpo (previamente cocido), cebolla tierna y tomate cereza. Se interpone con rebanadas finas de pan de cristal crujiente cocido al horno.
Acompañamos con hojas de endibias, canónigos y cogollos de lechuga.
Finalmente lo regamos todo con una vinagreta ligera de ñoras.

Buen provecho!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.