Comencem un nou any!Empezamos un nuevo año!
779
post-template-default,single,single-post,postid-779,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Comencem un nou any!Empezamos un nuevo año!

A partir d’avui ja ens podeu trobar oberts. Iniciem l’any amb ganes d’oferir-vos una bona cuina, un ambient agradable i alhora fer-vos descobrir nous productes i sensacions mitjançant el nostre restaurant i aquest blog.

Benvinguts de nou! Comencem…A partir de hoy ya nos podéis encontrar abiertos. Iniciamos el año con ganas de ofrecer una buena cocina, un ambiente agradable y al mismo tiempo haceros descubrir nuevos productos y sensaciones a través de nuestro restaurante y este blog.

Bienvenidos de nuevo! Empezamos …

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.