Carnaval Calafell 2012Carnaval Calafell 2012

Calafell Platja recupera el Carnaval “Xurigué” del dissabte a la nit. La rua per la Platja de Calafell sempre ha sigut referència per la quantitat, qualitat i lluïment de les carroses.

Aquest any a més d’oferir-vos la carta i menú habitual, us hem preparat un menú festiu de Carnaval. I desprès, podreu presenciar les carroses des de davant mateix del restaurant.

Menú de Carnaval (Del 17 al 19 de febrer)

Comencem amb un petit aperitiu de la casa

L’amanida de brots joves amb fetge fresc de “mi-cuit” i pedrers d’ànec a la vinagreta balsàmica
Suprema de llobarro amb alls tendres i calçots a l’aroma de vi blanc
Cuixa de cabrit farcida de fruites seques a la salsa d’herbes fresques

Mousse de xocolata blanca i festucs a l’escuma lleugera de xocolata biològica de Sao Tome.

Cafè acompanyat amb la màscara de xocolata i gerd

Cafè i pa inclòs /Begudes no incloses                            Preu 30 € (IVA no inclòs)

Màscares de xocolata amb gerd, dolç de llet i pinya

Calafell Playa recupera el Carnaval “Xurigué” del sábado por la noche. La rúa por la Playa de Calafell siempre ha sido referencia por la cantidad, calidad y lucimiento de las carrozas.

Este año además de ofrecerle la carta y menú habitual, os hemos preparado un menú festivo de Carnaval. Y después, podrá presenciar las carrozas desde delante mismo del restaurante.

                             Menú de Carnaval (Del 17 al 19 de febrero)

Comenzamos con un pequeño aperitivo de la casa

Ensalada de brotes jóvenes con hígado fresco “mi-cuit” y mollejas de pato a la vinagreta balsámica.
Suprema de lubina con ajos tiernos y “calçots” al aroma de vino blanco
Pierna de cordero de cabrito rellena de frutas secas a la salsa de hierbas frescas

Mousse de chocolate blanco y pistacho con espuma ligera de chocolate biológico de Sao Tome.
Café acompañado con la máscara de chocolate i frambuesa

Café y pan incluido / Bebidas no incluidas                             Precio 30 € (IVA no incluido)

 

Máscaras de chocolate con frambuesa, dulce de leche y piña.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada