Menú degustació per parellesMenú degustación para parejas


Us presentem un menú degustació per a celebracions especials en parella a partir del 7 de febrer i fins el 16 de febrer.
 La nostra proposta per un àpat especial:

Comencem amb un petit aperitiu de la casa

Seguim amb dos entrants, un fred i un calent,
Amanida de salmó fumat a la vinagreta d’alvocats
Vichyssoise lleugera de porro amb cruixent de pernil ibéric d’ànec

A continuació, peix fresc de la llotja de pescadors de Vilanova,
Suquet de peix de llotja

Finalment, desde les Landes franceses,
Fetge fresc d’ànec del Landes amb chutney de mango

Un petit pre-postre de transició,
Xarrup de sopa de litxi amb pètals de rosa cristal·litzats

I de postres, el nostre sortit de dolçs d’elaboració propia
Sortit de 4 postres de la casa amb les seves respectives guarnicions

Cafè i pa inclòs
Begudes no incloses
Preu: 28 € (IVA inclosa)

Per acompanyar el menú us fem una recomanació amb cava rosat Elyssia 100% Pinot Noir (17€). A més,si escolliu aquesta opció en acabar l’àpat us farem entrega d’un altre ampolla per seguir brindant a casa.   

Os presentamos un menú degustación para celebraciones especiales en pareja a partir del 7 de febrero y hasta el 16 de febrero-

Nuesta propuesta para una comida especial:

Comenzamos con pequeño aperitivo de la casa

Seguimos con dos entrantes, uno de frio y uno de caliente, 
Ensalada de salmón ahumado a la vinagreta de aguacates Vichyssoise ligera de puerro con crujiente de jamón de pato

A continuación, pescado fresco de la lonja de pescadores de Vilanova, 
Suquet de pescado de lonja

Finalmente, desde los Landes franceses,
Hígado fresco de pato del Landes con chutney de mango

Un pequeño pre-postre de transición,
Chupito de sopa de lichi con pétalos de rosa cristalizados

Y de postres, nuestro surtido de dulces de elaboración propia,
Surtido de 4 postres de la casa con sus respectivas guarniciones Café y pan incluido / Bebidas no incluidas

 Precio: 28 € persona (IVA incluida)

Para acompañar el menú os recomendamos Cava Brut Rosado Elyssia 100% Pinot Noir (17€). Si escogéis esta opción, en acabar la comida os haremos entrega de otra botella igual de cava para seguir brindando en casa.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada