Aquest cap de setmana us recomanemEste fin de semana os recomendamos

Per aquesta setmana us fem les següents recomanacions de la nostra carta,

Amanida de tàrtar de tonyina amb pebrots del piquillo. Us proposem un tàrtar de tonyina vermella marinada amb una picada de ceba lleugerament confitada amb vinagre de Cabernet, pebrots del “piquillo” i herbes fresques.

També anunciar-vos que entrem en els últims dies de la temporada de calçot amb IGP calçot de Valls. Aquest any us hem presentat un producte de gran qualitat com és Calçot del Montmell mitjançant una carta especial al principi de la temporada, dins de les nostres recomanacions i finalment durant el sopar maridatge d’aquest mes. Us animo a provar la nostra amanida de calçots del Montmell amb pernil ibèric de gla.

Ressaltar també les orades i llobarros adquirits a la llotja de Vilanova i la Geltrú. I per últim, pels amants de la tonyina, el seu tall més noble: la ventresca.

I finalment us ressaltem un formatge amb IGP Brie de Mieux trufat. Formatge cremós elaborat amb llet de vaca pasteuritzada amb crosta florida i amb la part central assaonada amb trufa negra o de Périgord.

Para esta semana os hacemos las siguientes recomendaciones de nuestra carta,

Ensalada de tartar de atún con pimientos del piquillo. Os proponemos un tartar de atún rojo marinado con una picada de cebolla ligeramente confitada con vinagre de Cabernet, pimientos del “piquillo” y hierbas frescas.

También anunciaros que entramos en los últimos días de la temporada de calçots con IGP Calçot de Valls. Este año os hemos presentado un producto de gran calidad como es Calçot del Montmell mediante una carta especial al principio de la temporada, dentro de nuestras recomendaciones y finalmente durante la cena maridaje de este mes. Os animo a probar nuestra ensalada de calçots del Montmell con jamón ibérico de bellota.

Resaltar también las doradas y lubinas adquiridas en la lonja de Vilanova i la Geltrú. Y por último, para los amantes del atún, su corte más noble: la ventresca.

Y finalmente os resaltamos un queso con IGP Brie de Mieux trufado. Queso cremoso elaborado con leche de vaca pasteurizada con costra florecida y con la parte central sazonada con trufa negra o de Périgord.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.