Gourmet’s del Periódico de CatalunyaGourmet’s del Periódico de Cataluña
1100
post-template-default,single,single-post,postid-1100,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Gourmet’s del Periódico de CatalunyaGourmet’s del Periódico de Cataluña

Aquesta setmana volem recomanar el portal gastronòmic Gourmet’s del Periódico de Catalunya.
En aquest portal trobareu tota la informació de l’actualitat gastronòmica del nostre país. Pels amants de món culinari podeu trobar seccions molt interessants com:

  • El rebost: un bon lloc per conèixer més sobre els productes i omplir el vostre rebost de productes per sorprendre els vostres convidats.
  • L’hort urbà: tot el que cal saber sobre cultivar flors, herbes, verdures, fruiters, etc en el vostre raconet de jardí o balcó.
  • De temporada: El calendari per saber el punt òptim per consumir un producte de temporada.
  • Vins: Actualitat i articles sobre el món de vi.
  • L’expert: Entrevista a un personatge destacat de la gastronomia amb coses importants a dir.
  • Tendències: Tot sobre les novetats en materials, exposicions, productes, col•lectius, etc
  • Cocktails: Articles sobre el món de la cocteleria. Quina millor manera de sorprendre els vostres convidats amb un còctel d’aperitiu o per acabar un bon sopar.
  • Receptes: Un bon llistat de receptes per elaborar un menú per ocasions ben especials.
  • Restaurants: Una guia de restaurants recomanats per l’equip del Periódico. En aquest cas us vull recomanar l’article que van fer del nostre restaurant. Per nosaltres és un orgull formar part d’aquesta guia i compartir un lloc amb els grans restaurants que hi apareixen.
  • Tenda virtual: Ara ja podeu disposar d’aquells productes especialitzats que us servim els restaurants i no aconseguiu trobar.

En definitiva, un portal indispensable per tots els bons gourmet’s.

I finalment, voldria afegir una petita reflexió. Cada cop que segueixes les notícies d’actualitat d’aquest portal o d’altres revistes o blogs especialitzats, te n’adones realment de la gran feina que s’esta fent per tot el territori, dels grans professionals en tots els àmbits de la gastronomia catalana. Tot i que moltes vegades és dona molta importància a les notícies negatives com per exemple la pèrdua de restaurants triestrellats a Catalunya, en aquest web es veu el potencial que té la cuina catalana en tots els seus estils. Per part nostre, amb el treball del dia a dia dins del restaurant, o parlant sobre gastronomia en el nostre blog, volem contribuir a ficar el nostre granet de sorra a fer encara més gran la cultura gastronòmica d’aquest país.

Esta semana queremos recomendar el portal gastronómico Gourmet ‘s del Periódico de Cataluña.
En este portal encontrará toda la información de la actualidad gastronómica de nuestro país. Para los amantes de mundo culinario puede encontrar secciones muy interesantes como:

  • La despensa: un buen lugar para conocer más sobre los productos y llenar su despensa de productos para sorprender a vuestros invitados.
  • El huerto urbano: todo lo que necesitas saber sobre cultivar flores, hierbas, verduras, frutales, etc en su rinconcito de jardín o balcón.
  • De temporada: El calendario para saber el punto óptimo para consumir un producto de temporada.
  • Vinos: Actualidad y artículos sobre el mundo de vino.
  • El experto: Entrevista a un personaje destacado de la gastronomía con cosas importantes que decir.
  • Tendencias: Todo sobre las novedades en materiales, exposiciones, productos, colectivos, etc
  • Cocktails: Artículos sobre el mundo de la coctelería. Qué mejor manera de sorprender a vuestros invitados con un cóctel de aperitivo o para acabar una buena cena.
  • Recetas: Un buen listado de recetas para elaborar un menú para ocasiones muy especiales.
  • Restaurantes: Una guía de restaurantes recomendados por el equipo del Periódico. En este caso os quiero recomendar el artículo que hicieron de nuestro restaurante. Para nosotros es un orgullo formar parte de esta guía y compartir un lugar con los grandes restaurantes que aparecen.
  • Tienda virtual: Ahora ya puede disponer de aquellos productos especializados que le servimos los restaurantes y no consigue encontrar.

En definitiva, un portal indispensable para todos los buenos gourmet ‘s.
Y finalmente, quisiera añadir una pequeña reflexión. Cada vez que sigues las noticias de actualidad de este portal o de otras revistas o blogs especializados, te das cuenta realmente de la gran labor que se está haciendo por todo el territorio, de los grandes profesionales en todos los ámbitos de la gastronomía catalana. Aunque muchas veces se da mucha importancia a las noticias negativas como por ejemplo la pérdida de restaurantes triestrellados en Cataluña, en esta web se ve el potencial que tiene la cocina catalana en todos sus estilos. Por nuestra parte, con el trabajo del día a día dentro del restaurante, o hablando sobre gastronomía en nuestro blog, queremos contribuir a añadir nuestro granito de arena a hacer aún más grande la cultura gastronómica de este país.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.