Cloenda de la Ruta del Xató 2011-2012Clausura de la Ruta del Xató 2011-2012

Aquest dimarts es celebra la cloenda de la ruta del Xató 2011-2012 a la ciutadella ibèrica de Calafell. Aquest acte constarà d’una visita teatrelitzada per la ciutadella de tots els assistents. A més, ens acompanyarà l’ambaixador del xató d’aquest any, Joan Roca que conjuntament amb el coordinador de la ruta faran les valoracions sobre aquest plat i la ruta d’aquest any.

Per aquest motiu, aquesta setmana serà l’última que us servirem el nostre xató tant a la carta com al menú. Tant per les persones que no l’heu tastada mai com pels amants d’aquesta amanida típica d’hivern és l’última oportunitat de degustar-la al nostre restaurant en aquesta temporada.

Per part nostre esperem haver contribuït a promocionar i mantenir viu un plat emblemàtic de la cuina catalana.

 

 

 

Este martes se celebra la clausura de la ruta del Xató 2011-2012 en la ciudadela ibérica de Calafell. Este acto constará de una visita teatrelitzada por la ciudadela de todos los asistentes. Además, nos acompañará el embajador del xató de este año, Joan Roca que conjuntamente con el coordinador de la ruta harán las valoraciones sobre este plato y la ruta de este año.

Por este motivo, esta semana será la última que os serviremos nuestro xató tanto en la carta como el menú. Tanto para las personas que no la ha probado nunca como para los amantes de esta ensalada típica de invierno es la última oportunidad de degustarla en nuestro restaurante en esta temporada.

Por nuestra parte esperamos haber contribuido a promocionar y mantener vivo un plato emblemático de la cocina catalana.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.