Quinzena gastronòmica de l’Arrossejat de CalafellQuincena gastronómica de L’Arrossejat de Calafell

Des de l’Ajuntament de Calafell s’ha organitzat la quinzena gastronòmica de l’Arrossejat. Fins al 3 de maig varis restaurants hem preparat un menú en què el principal protagonista és l’Arrossejat dels pescadors de Calafell.

La nostra proposta és:

Comencem amb,

Petit aperitiu de la casa

Seguim amb uns petits tastets de cuina marinera,

Verat amb escabetx de vinagre Cabernet Sauvignon Forvm

Ous de peix arrebossats

Pop a l’all i pebre de Calafell

Comencem amb l’Arrossejat a l’estil dels Pescadors de Calafell,

Arrossejat amb tres tipus de peix de la llotja de Vilanova amb patates i “all i oli” deixatat

Tot seguit, amb el mateix suc es couen,

Cassola d’arròs
Cassola de fideus

Per refrescar,

Un xarrup de sorbet de cava rosat

I de postres els nostres dolços d’elaboració pròpia,

Sortit amb 4 degustacions de les nostres postres

Cafè i pa inclòs

Vins de Terrer CastellRoig D.O Penedès – Xarel·lo  (Varietat autòctona del Penedès)

Preu : 45 € IVA inclòs

 Desde el Ayuntamiento de Calafell ha organizado la quincena gastronómica del Arrossejat. Hasta el 3 de mayo varios restaurantes hemos preparado un menú en que el principal protagonista es el Arrossejat los pescadores de Calafell.

Nuestra propuesta para estas jornadas:

Empezamos con,
Pequeño aperitivo de la casa

Seguimos con unos pequeños degustaciones de cocina marinera,
Caballa con escabeche de vinagre de Cabernet Sauvignon Forvm
Huevos de pescado rebozados
Pop al “all i pebre” de Calafell

Empezamos con el Arrossejat al estilo de los Pescadores de Calafell,
Arrossejat con tres tipos de pescado de la lonja de Vilanova con patatas y “all i oli” “deixatat”

A continuación con el mismo jugo se cuecen,

Cazuela de arroz
Cazuela de fideos

Para refrescarse,

Sorbete de cava rosado

Y de postre nuestros dulces de elaboración propia,
Surtido de 4 degustaciones de nuestros postres
Café y pan incluido
Xarel·lo de CastellRoig DO Penedès,

Precio: 45 € por persona (IVA incluido)

Arrossejat de Calafell

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.