Festa Major de Calafell 2012Fiesta Mayor de Calafell 2012

Aquest dijous comença la festa major de Sant Pere 2012. Per aquest motiu us animem ha visitar el nostre municipi i participar de les activitats organitzades fins diumenge. Podeu trobar tota l’informació del programa d’actes a la plana web de la Festa Major 2012.

En motiu de la revetlla i el dia de Sant Pere (28 i 29 de juny) els clients que ens reserveu la taula via correu electrònic us convidarem a una copa de cava per brindar per la festa major de Calafell.

Podeu consultar les nostres recomanacions i carta actualitzadas per preparat un bon àpat festiu.

Bona festa major!

Cartell festes majors de Calafell 2012Este jueves comienza la fiesta mayor de Sant Pere 2012. Por este motivo os animamos ha visitar nuestro municipio y participar de las actividades organizadas hasta el domingo. Podéis encontrar toda la información del programa de actos en la página web de la Fiesta Mayor 2012.

Con motivo de la verbena y el día de San Pedro (28 y 29 de junio) los clientes que nos reservéis la mesa vía correo electrónico os invitaremos a una copa de cava para brindar por la fiesta mayor de Calafell.

Podeis consultar nuestras recomendaciones y carta actualizadas en nuestra web para preparar buena comida festiva.

Buena fiesta mayor!

Cartell festes majors de Calafell 2012

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.