Festa Major de Calafell 2012Fiesta Mayor de Calafell 2012

Aquest dijous comença la festa major de Sant Pere 2012. Per aquest motiu us animem ha visitar el nostre municipi i participar de les activitats organitzades fins diumenge. Podeu trobar tota l’informació del programa d’actes a la plana web de la Festa Major 2012.

En motiu de la revetlla i el dia de Sant Pere (28 i 29 de juny) els clients que ens reserveu la taula via correu electrònic us convidarem a una copa de cava per brindar per la festa major de Calafell.

Podeu consultar les nostres recomanacions i carta actualitzadas per preparat un bon àpat festiu.

Bona festa major!

Cartell festes majors de Calafell 2012Este jueves comienza la fiesta mayor de Sant Pere 2012. Por este motivo os animamos ha visitar nuestro municipio y participar de las actividades organizadas hasta el domingo. Podéis encontrar toda la información del programa de actos en la página web de la Fiesta Mayor 2012.

Con motivo de la verbena y el día de San Pedro (28 y 29 de junio) los clientes que nos reservéis la mesa vía correo electrónico os invitaremos a una copa de cava para brindar por la fiesta mayor de Calafell.

Podeis consultar nuestras recomendaciones y carta actualizadas en nuestra web para preparar buena comida festiva.

Buena fiesta mayor!

Cartell festes majors de Calafell 2012

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.