Les nostres postres d’estiuNuestros postres de verano

Aquesta setmana us volem explicar algunes novetats de la nostra carta de dolços i de la seva secció dins la pàgina web.

Primer de tot, us presentem la nostra carta de postres de la temporada d’estiu.

Crema catalana d’ametlla marcona. Acompanyada amb salsa de canyella i “músic” de fruits secs caramel·litzats. Amb aquestes postres us recomanem maridatge amb vi dolç Meliterrani Xarel·lo del 2009 – Sicus (Bonastre, Baix Penedès).

Coulant” calent de xocolata. Acompanyat amb gelat artesanal de “stracciatella” i cornet de cacau.

Mousse d’avellana amb bescuit de garrofes i tocs de xocolata. Acompanyat amb avellanes caramel·litzades, salsa de xocolata blanca i escuma lleugera de xocolata negra.

Flam de Ratafia. Acompanyat amb “crumble” de nous, gelat artesanal de iogurt de la Cerdanya i nous ensucrades.
(La Ratafia és un licor de Catalunya fet a base d’aiguardent i anís amb sucre, nous verdes, herbes, espècies, escorces i flors.)

Tatin tèbia de pera. Acompanyada amb crema anglesa d’espígol fresc, escuma lleugera de “toffee” i cruixent de pera

Carpaccio de pinya natural. Acompanyat amb “granité” de cava rosat, esfèric líquid de cassís i pols de gerds.

Sortit de postres de la casa. Sortit elaborat amb petites porcions de les nostres postres.

A més a la nostra carta sempre tenim una pàgina que ens permet recomanar-vos altres postres per tal de que els clients habituals tingueu alguna cosa nova a tastar. Al mateix temps ens permet treballar altres plats, tècniques o productes que puguem adquirir. Per nosaltres aquesta secció és molt important perquè ens permet que ens doneu l’opinió sobre les elaboracions que fem per tal de poder triar algunes postres noves per la propera carta d’hivern. A més de l’exigència de buscar noves propostes i millorar com a professionals.

I a partir d’ara a la nostra pàgina web dins la secció CARTA / POSTRES trobareu penjada tota la nostra carta de postres de temporada, recomanacions de la setmana, la nostra selecció de formatges, gelats artesanals de Sandro Desii i la carta de vins dolços.

I per últim mencionar que a partir d’ara a la secció de la web CELLER trobareu les novetats i recomanacions de vins actualitzades i la carta de vins 2012.

 

 

Esta semana os queremos explicar algunas novedades de nuestra carta de dulces y de su sección dentro de la página web.

Primero de todo, os presentamos nuestra carta de postres de la temporada de verano.

Crema catalana de almendra marcona. Acompañada con salsa de canela y “músico” de frutos secos caramelizados. Con este postre le recomendamos maridaje con vino dulce Meliterrani Xarel · lo de 2009 – Sicus (Bonastre, Baix Penedès).

“Coulant” caliente de chocolate. Acompañado con helado artesanal de “stracciatella” y cornete de cacao.

Mousse de avellana con bizcocho de algarrobas y toques de chocolate. Acompañado con avellanas caramelizadas, salsa de chocolate blanco y espuma ligera de chocolate negro.

Flan de Ratafía. Acompañado con “crumble” de nueces, helado artesanal de yogur de la Cerdanya y nuevos azucaradas.
(La Ratafía es un licor de Cataluña hecho a base de aguardiente y anís con azúcar, nueces verdes, hierbas, especias, cortezas y flores.)

Tatin tibia de pera. Acompañada con crema inglesa de lavanda fresco, espuma ligera de “toffee” y crujiente de pera.

Carpaccio de piña natural. Acompañado con “granite” de cava rosado, esférico líquido de casis y polvo de frambuesa.

Surtido de postres de la casa. Surtido elaborado con pequeñas porciones de nuestros postres.

Además en nuestra carta siempre tenemos una página que nos permite recomendarle otros postres para que los clientes habituales tengais algo nuevo. Al mismo tiempo nos permite trabajar otros platos, técnicas o productos que podamos adquirir. Para nosotros esta sección es muy importante porque nos permite que nos deis vuestra opinión sobre las elaboraciones que hacemos para poder elegir algunos postres nuevos para la próxima carta de invierno. Además de la exigencia de buscar nuevas propuestas y mejorar como profesionales.

Y a partir de ahora en nuestra página web en la sección CARTA / POSTRES encontrará colgada toda nuestra carta de postres de temporada, recomendaciones de la semana, nuestra selección de quesos, helados artesanales de Sandro Desii, carta de vinos dulces y propuestas de Gin Tonic.

Y por último mencionar que a partir de ahora a la sección de la web BODEGA encontrará las novedades y recomendaciones de vinos actualizadas y la carta de vinos 2012.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.