Arriben els primers bolets del paísLlegan las primeras setas del país

Ja comencem a tenir els primers bolets del Berguedà, tot i aquest any la temporada comença molt fluixa per l’absència de pluja d’aquets darrers mesos.
Així doncs, teniu un bon motiu per venir a visitar-nos i tastar alguns dels nostres primers plats amb bolets.

Llenegues saltejades amb ceba, tomàquet i botifarra negre

Rovellons a la brasa amb all i julivert

Rovellons saltejats amb botifarra de Perol

Rap de platja amb llanegues negres

Llenegues del Bergadà

Rovellons del Berguedà

Ya empezamos a tener las primeras setas del Berguedà, a pesar de este año la temporada empieza muy floja por la ausencia de lluvia de estos últimos meses.

Así pues, tiene un buen motivo para venir a visitarnos y probar algunos de nuestros primeros platos con setas.

Llanegas salteadas con cebolla, tomate y butifarra negra

Rovellons a la brasa con ajo y perejil

Rovellons salteados con butifarra de Perol

Rape de playa con llanegues negras

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada