L’Arrossejat un plat emblemàtic del PenedèsEl Arrossejat un plató emblemático del Penedès

Aquesta setmana vam passar un matí parlant de cuina marinera i concretament de l’Arrossejat de Calafell amb el fotògraf Blai Carda.  Actualment està treballant amb un llibre sobre el Penedès en què es parlarà del seu paisatge, la vinya, el patrimoni,  el territori, els castells, la cultura pròpia i la gastronomia entre altres aspectes.

El Penedès marítim i la cuina marinera de la comarca és una peça clau per entendre la importància i riquesa de la diversitat del Gran Penedès. Per això en aquest llibre quedarà ben reflectit aquest penedès marítim amb uns dels plats de cuina marinera més emblemàtic dels pescadors de Calafell i per tant del Baix Penedès.

Estem molt satisfets per haver participat i fer la nostra petita aportació gastronòmica per mostrar la riquesa del Penedès.
Us deixem amb unes imatges sobre la sessió de fotos en què preparàvem l’Arrossejat.

Us informare’m quan surti aquest llibre des del nostre web.

Esta semana pasamos una mañana hablando de cocina marinera y concretamente del Arrossejat de Calafell con el fotógrafo Blas Carda. Actualmente está trabajando con un libro sobre el Penedés en la que se hablará de su paisaje, la viña, el patrimonio, el territorio, los castillos, la cultura propia y la gastronomía entre otros.

El Penedès marítimo y la cocina marinera de la comarca es una pieza clave para entender la importancia y riqueza de la diversidad del Gran Penedès. Por eso en este libro quedará bien reflejado este penedès marítimo con unos de los platos de cocina marinera más emblemático de los pescadores de Calafell y por tanto del Baix Penedès.

Estamos muy satisfechos por haber participado con nuestra pequeña aportación gastronómica para mostrar la riqueza del Penedès.

Os dejamos con unas imágenes sobre la sesión de fotos en la que preparábamos el Arrossejat.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.