Neix Terra i Taula, Unió de Productors i cuiners del Baix PenedèsNace “Terra i Taula”, Unión de Productors y Cocineros del Baix Penedès
1885
post-template-default,single,single-post,postid-1885,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Neix Terra i Taula, Unió de Productors i cuiners del Baix PenedèsNace “Terra i Taula”, Unión de Productors y Cocineros del Baix Penedès

Ens fa molta il•lusió aquest article ja que aquest projecte en què he treballat personalment aquests darrers mesos conjuntament amb els nostres companys del grup fa els primers passos.

Aquest dimarts es va presentar Terra i Taula a la premsa i als blogs gastronòmics en un indret perfecte per aquest esdeveniment com és el Mas de les Gralles a la Bisbal del Penedès. Durant l’acte es va explicar tota la iniciativa per promoure productors i cuiners que treballen en la recerca de la qualitat en ls seus àmbits. Tanmateix Terra i Taula vol donar a conèixer i promoure el potencial gastronòmic de la nostra comarca a través dels productes i vins de qualitat que hi trobem.

Sense allargar-me més invitar-vos a la pàgina web del projecte en què hi trobareu tota la informació, www.terraitaula.cat
Ben aviat us informarem de les primeres jornades gastronòmiques que estan a punt de començar i en què esperem que hi participeu.

Nos hace mucha ilusión este artículo ya que este proyecto en el que he trabajado personalmente estos últimos meses conjuntamente con nuestros compañeros del grupo da sus primeros pasos.

Este martes se presentó “Terra i Taula” a la prensa y los blogs gastronómicos en un lugar perfecto para este evento como es el Mas de las Gralles. Durante el acto se explicó toda la iniciativa para promover productores y cocineros que buscan la la calidad en sus ámbitos. Además “Terra i Taula” quiere dar a conocer y pomover el potencial gastronómico de nuestra comarca a través de los productos y vinos de calidad que encontramos.
Sin alargarme más invitaros a la página web del proyecto en el que encontraréis toda la información, www.terraitaula.cat
Pronto os informaremos de las primeras jornadas gastronómicas que están a punto de comenzar y en el que esperamos que participéis.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.