Neix Terra i Taula, Unió de Productors i cuiners del Baix PenedèsNace “Terra i Taula”, Unión de Productors y Cocineros del Baix Penedès

Ens fa molta il•lusió aquest article ja que aquest projecte en què he treballat personalment aquests darrers mesos conjuntament amb els nostres companys del grup fa els primers passos.

Aquest dimarts es va presentar Terra i Taula a la premsa i als blogs gastronòmics en un indret perfecte per aquest esdeveniment com és el Mas de les Gralles a la Bisbal del Penedès. Durant l’acte es va explicar tota la iniciativa per promoure productors i cuiners que treballen en la recerca de la qualitat en ls seus àmbits. Tanmateix Terra i Taula vol donar a conèixer i promoure el potencial gastronòmic de la nostra comarca a través dels productes i vins de qualitat que hi trobem.

Sense allargar-me més invitar-vos a la pàgina web del projecte en què hi trobareu tota la informació, www.terraitaula.cat
Ben aviat us informarem de les primeres jornades gastronòmiques que estan a punt de començar i en què esperem que hi participeu.

Nos hace mucha ilusión este artículo ya que este proyecto en el que he trabajado personalmente estos últimos meses conjuntamente con nuestros compañeros del grupo da sus primeros pasos.

Este martes se presentó “Terra i Taula” a la prensa y los blogs gastronómicos en un lugar perfecto para este evento como es el Mas de las Gralles. Durante el acto se explicó toda la iniciativa para promover productores y cocineros que buscan la la calidad en sus ámbitos. Además “Terra i Taula” quiere dar a conocer y pomover el potencial gastronómico de nuestra comarca a través de los productos y vinos de calidad que encontramos.
Sin alargarme más invitaros a la página web del proyecto en el que encontraréis toda la información, www.terraitaula.cat
Pronto os informaremos de las primeras jornadas gastronómicas que están a punto de comenzar y en el que esperamos que participéis.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.